dilluns, 3 d’octubre del 2011

Torna una nova edició de la Lliga de Veterans

Enguany, més equips que mai

Aquesta setmana (passada) va tenir lloc a la seu nacional de la FECAPA la reunió d’inici de la temporada amb els equips de la Lliga Catalana de Veterans. El proper 3 d’octubre torna aquesta competició i ho fa amb equips que mai. Amb una nodrida presència de representants dels nostres equips més veterans, el Secretari General de la FECAPA, Quim Pastor, va presentar els canvis i millores qualitatives que tindrà la competició durant aquesta temporada.



Pastor, en primer lloc, va anunciar que la Lliga Catalana de Veterans estarà gestionada per un Secretari Tècnic que vetllarà per al bon funcionament i la gestió de la competició. El responsable serà Ivan Gonzàlez, estret col·laborador del Comitè Català d’Àrbitres d’Hoquei Patins (CCAHP), i amb una dilatada experiència en la gestió d’aquest comité tècnic.

Segons Pastor, per primera vegada, des de l'inici d'aquesta competició, l'organització i gestió estarà integrada dins la Secretaria Tècnica de Competició del Comitè Català d'Hoquei Patins (CCHP) i les incidències dels partits es traslladaran al Comitè de Competició de la FECAPA. Amb aquesta acció de millora volem normalitzar i millorar una competició que mereix les mateixes atencions que la resta de les nostres lligues.

Durant la seva intervenció el nou responsable, Ivan Gonzàlez, va agrair la confiança que ha rebut del Secretari general de la FECAPA: agafar aquesta responsabilitat suposa un gran repte per a mi. La lliga de veterans necessita millorar en els sistemes de qualitat en la gestió i també en els arbitratges. Em comprometo a posar tota la dedicació per donar un salt cap endavant-. A continuació Marc Soler, vicepresident del CCAHP va anunciar que, en sintonia amb els canvis i millores que es volen implementar, es donarà entrada a més col·legiats: fins la temporada passada comptàvem només amb els àrbitres que acabaven la seva carrera esportiva, però el nivell tècnic de la lliga ha augmentat considerablement i ens hi hem d’adaptar si volem milorar la qualitat de la competició”

Finalment, Albert Monrabà, cap d’informàtica de la FECAPA va publicar oficialment al web els calendaris del grup A i el grup B i es va oferir a donar un cop de mà a tots per ensenyar com funciona l’e-competició.

Equips participants:


Grup A: Mollet HC A, Mollet HC B, CP Voltregà, FC Barcelona, Girona CH, UE Horta, CE Noia, CH Ripollet A, CP Vilafranca, FC Cuatro Vientos, CP Palafrugell, CP Congrés i CP Sant Celoni.

Grup B: CH Valldoreix, Cerdanyola CH, CP Vilanova A, CP Vilanova B, UE La Garriga, GEIEG, HC Esplugues, CH Ripollet B, CT Barcino, CE La Salle Bonanova, CP Calafell, FD Cassanenc, HC Montbui, CP Cubelles.

Donada la major presència d’equips que enguany prendran part en aquesta competició, es va decidir que baixaran al grup B els tres últims equips classificats del grup A, i ascendiran al grup A els tres primers classificats de la lliga regular del grup B. També es va anunciar que durant el primer cap de setmana de juny es tornarà a celebrar el play off al títol del grup A en el format final a quatre en una seu encara per determinar.


font: okcat

A la reunió, per part del Vallès Calafell C.P. hi van assistir Gregorio Ponce i Ramon Ferré. Volver arriba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada