dissabte, 15 d’octubre del 2011

Calafell ja és subseu dels Jocs del Mediterrani pel 2017.

Avui s'ha sabut que Tarragona serà la seu dels Jocs del Mediterrà pel 2017. Ha guanyat en l'elecció a la ciutat egipcia d'Alexandria. Amb aquesta elecció, Calafell forma part de la candidatura guanyadora i, per tant, serà subseu de les modalitats d'esgrima, tennis taula i futbol. Això implicarà una millora important de les instal·lacions esportives del municipi, amb la construcció d'un nou pavelló. Però, també, un bon impuls econòmic pel sector turístic, hoteler i comercial de Calafell. A més, Calafell projectarà la seva imatge al món i podrà ser part de l'èxit d'aquests jocs, on hi participaran milers d'atletes.

En primer lloc, volem felicitar a l'alcalde de Tarragona, Pep Fèlix Ballesteros, per la seva energia i esforç per aconseguir aquest objectiu ambiciós per la ciutat. Agrair i felicitar a l'organització de la candidatura per permetre que Calafell formi part d'aquests Jocs i per la seva lluita per que siguin una realitat.

També hem de felicitar-nos, a Calafell, per l'aposta que, en el seu dia vam fer per ser subseu, a través del llavors alcalde, Jordi Sánchez i del Regidor d'esports, José Manuel Núñez. Y, per extensió, a aquell equip de govern que, després del seu mandat, encara recull èxits per la seva gestió.

Felicitar també a l'alctual alcalde, Joan Olivella, i al regidor d'esports, Juan José Iglesias, així com a l'equip de govern actual, per haver continuat la feina feta per l'anterior i seguir amb l'aposta per ser subseu dels Jocs. Ara toca fer molta feina i ens tindran al seu costat en el que calgui.

Agraïment als tècnics i personal de la regidoria d'esports per la labor realitzada i per l'esforç en preparar tota la documentació necessària per a la presentació de la Candidatura.

Finalment, felicitar a tots els calafellencs i a la gent de l'hoquei per aconseguir aquesta fita i participar, per primer cop, en un esdeveniment internacional com són els Jocs del Mediterrà. Aquest cop sí, serem el "somriure del Mediterrà". Felicitats!

2 comentaris:

  1. bien !! ,.....estupenda notica para tarragona y como no para Calafell.....
    el pavellon k van hacer estará al lado del otro Ramon ?¿?¿

    ResponElimina
  2. Eso es lo que estaba previsto, espero que no lo cambien. ¡Aunque lo más importante es que se haga!

    ResponElimina