diumenge, 23 d’octubre del 2011

Demà comença la 3ª jornada de la lliga B de veterans.


Demà, dilluns, s'inicia una nova jornada de la lliga B de veterans, la tercera de la temporada. El Vallès Calafell C.P., líder de la categoria, visitem la pista del CE La Salle Bonanova, que ve de perdre amb el seu veí, el Club de Tennis Barcino, per 7-1. El CE La Salle continua amb zero punts a la taula classificatòria i voldrà sumar els seus primers tres punts davant nostre. Per tant, serà un partit dur i complicat en una pista petita i difícil.

La jornada continuarà, dimarts, amb un C.H. Valldoreix, segon classificat, que s'enfrontarà al H.C. Esplugues, que també té 6 punts i ocupa els llocs de privilegi empatat amb els capdavanters. Per tant, serà un duel interessant per definir les possibilitats d'un i altre equip a la lliga.

El dimecres es disputaran dos partits, entre el Cassanenc i el Barcino, un duel molt desigual, i el Cubelles que jugarà a casa contra el complicat Vilanova B, un dels equips capdavanters de la categoria. Esperem que el Cubelles tingui més sort a casa que en el seu debut i posi problemes als vilanovins.

El dijous, a la pista del GEiEG hi anirà el HC Sarrià. Un partit interessant que ha de marcar la dinàmica que poden agafar els dos equips en aquesta temporada. S'espera una victòria dels barcelonins, però els gironins no ho posaran fàcil.

I, finalment, el divendres es disputaran dos partits. En el primer, al pavelló de les Casernes, jugaran el Vilanova A contra l'UE La Garriga, que voldrà sumar els tres punts per no perdre distància amb el grup capavanter i demostrar que és un dels equips a tenir en compte en aquesta competició. El segon partit, el CH Ripollet B rebrà un HC Montbui que ve de guanyar per 5-1 al GEiEG i sumar els seus tres primers punts. Un partit que ha de ser fàcil pels de Santa Margarida.

3 comentaris:

  1. som-hi nois !!!!!!!! .. a x los 3 puntitos

    PD: quie n descansa Ramon ?¿?

    ResponElimina
  2. Anim companys!! Dema intentare animar-vos a La Salle!!! Amunt veterans!! El vetera perdut

    ResponElimina