dijous, 20 d’octubre del 2011

"La moviola".

El primer video ens mostra una de les jugades d'atac del Vallès Calafell C.P. en la que es veu que la precisió en les passades no va ser encara l'adequada per un partit digne. Les imatges són de la primera part, amb el Calafell atacant a la porteria del gol nord.

En aquest video es veu l'atac constant del Vallès Calafell C.P. a la porteria del CH Ripollet B. Acaba el video amb una petacada del "Mc Gregor" contra un jugador del Ripollet. Espectacular!

El darrer video mostra els últims minuts del partit, amb la victòria per 8-0 final. En ell es veu algun gol, concretament el darrer, obra de "McGregor" Ponce. Aquest gol ens dóna, de moment, el liderat de la lliga B de veterans per diferència de gols. Fins la propera!