dimarts, 18 d’octubre del 2011

Victòria i liderat!


Vallès Calafell CP 8 - CH Ripollet B 0. Victòria en el debut a casa dels veterans del Calafell davant del Ripollet B, al pavelló Joan Ortoll. Davant del nostre públic, hem pogut guanyar el nostre rival d'avui i ja som líders, encara que sigui per dos dies i per un sol gol de diferència am el CT Barcino.

Pel Ripollet B han jugat: Ramon Cabal (porter), Xavier Queralt, Sergi Escofet, Javier Gutiérrez, Rafael Padrós, Francesc Raventós, Jordi Sicart, Javier Rubies i Jaume Herrera.

Pel Vallès Calafell CP han jugat: David "Tututs" (porter), Ramon Ferré, Jordi "Canyi", J. Antonio "Epi", Joan "Tututs" (cinc inicial), "Pitu" Olaya, "McGregor" Ponce, Josep Rion "Carinyo", Eugeni Collado i Josep Maria Hernàndez (porter).


Avui també hem fet un bon escalfament, a la foto es veu l'Epi estirant no se sap ben bé què! La cara de patiment és evident.


Tant és així que l'Eugeni, que havia de sortir al cinc inicial, ha notat molèsties en l'escalfament i ha estat substituït per Ramon Ferré a la defensa.


L'àrbitre, un clàssic de l'hoquei, Alberto López Vega, a qui li ha fet molta il·lusió veure'ns de nou sobre la pista amb els patins posats. Ens ha dit, en acabar l'encontre, que tenim un bon equip i ens ha desitjat sort. Segurament, ha avançat, ens pitarà més d'un partit a casa. Així que, quan vulgui, el convidarem a sopar!


Avui sí! teníem cronòmetre i hem pogut dosificar bé els canvis i els esforços. No han faltat mans per fer-lo anar. El Cachi i el luna, que avui descansaven, han estat els encarregats de portar-lo. El Matias, que encara s'ho pensa, també observava amb atenció.

Comença el partit i arriba el primer gol de Jordi "Canyi" Canyelles, 1-0. El segon gol, fet per "Epi", després d'una excel·lent passada de Ramon Ferré, golàs per l'escaire i després d'una bona rematada, 2-0.


Ronda de canvis i Josep Rion marca el 3-0, davant de la seva família de Mèxic, el seu avi, i altres parents propers. Els dedica el seu cinquè gol a la lliga. La primera part finalitza amb el 3-0 a favor dels locals.


La segona part s'inicia amb, gairebé, el cinc inicial en pista, però amb Josep Maria "el recent casat" Hernàndez a la porteria, substituïnt a David Tutusaus "Tutus". Cap dels dos han encaixat cap gol, tot i que cal dir que han tingut poca feina.


Rafa Weiler passava de tot quan volia fer quadre i algun jugador li dèia que "pressing". S'ho ha près amb filosofia i ha girat cua. Això no es pot permetre, Rafa. T'has d'imposar!

El 4-0 l'ha fet "Epi". "Canyi" ha fet el 5-0. Repetia "Epi" en el 6-0. Rion es consolidava com a pichichi amb un excel·lent gol, que també ha dedicat al seu avi de Mèxic. El 7-0 final l'ha fet "McGregor", que s'ha estrenat com a golejador a la lliga, en el seu primer partit.


El millor del partit ha estat el Joan "Tutus", qui, després d'un temps mort, ha fet les dues carreres que havia promès i ha estat substituit esgotat per l'esforç. Molta lluita i brega del més veterà de l'equip!

Finalment, foto de grup amb el Ripollet B i tant amics. Per damunt de tot, esportivitat. El partit ha estat força net i no hi ha hagut duresa, però sí alguna entradeta una mica forta. Una simple anècdota. Hem demostrat al Ripollet B que Veterans som tots!

4 comentaris:

  1. esos veteranos buenos ahi.ehnorabuena x la victoria y a seguir sumando

    ResponElimina
  2. Enhorabona, companys.
    A veure si pujareu a la lliga A . . .

    ResponElimina
  3. som-hi nois !! ,....a seguir igual ..

    ResponElimina