divendres, 9 de desembre del 2011

El segon partit: CP Monjos - Vallès Calafell CP


CP Monjos 4 - Vallès Calafell CP 9.
El segon partit de la jornada ha començat d'una forma trepidant pel Vallès Calafell CP, que ha enxampat a l'equip d'Els Monjos una mica fred, i s'ha col·locat 0-5 en el marcador, en poc més de cinc minuts de joc. Tot semblava que seria un passeig pel Calafell, però la sortida de Carles Freixedes a pista  ha donat major seguretat defensiva a l'equip de l'Alt Penedès. Els Monjos ha escurçat distàncies, 1-5. El Vallès Calafell ha replicat, 1-6. Els Monjos, de nou, marca i posa el 2-6. El Vallès Calafell apreta i posa el 2-7. Però, l'equip vermell aconsegueix escurçar el marcador posant el 3-7 d'un bon xut de fora de l'àrea. El Vallès Calafell demana temps mort per millorar la defensa. A la represa, Els Monjos fa el 4-4, però el Vallès Calafell, més tranquil, posa espai entre els dos equips, fent el 4-8 i el 4-9 definitius.


Pel Vallès Calafell CP han jugat David "Tutus", Ferré, Luna, Epi i Rion (cinc inicial). Més tard, també han jugat Eugeni, Canyi, Perin i Pitu.

Us posem el video d'un tram del partit i les millors fotos. Sense cap dubte, l'anècdota simpàtica ha estat el retrobament a la pista amb vells coneguts, com l'Antonio Carrasco (a la foto amb l'Epi), o el Josep Maria Palau i el Carles Freixedes, vinculats al CP Calafell.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada