dimarts, 20 de desembre del 2011

El Vallès Calafell CP es treu l'espineta!

Vallès Calafell CP 5 - CP Vilafranca 3. Aquest és el resultat del partit amistós que s'ha disputat aquesta nit al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, una victòria treballada del Vallès Calafell, davant d'un sòlid i experimentat Vilafranca, equip de la lliga A de veterans. Així, el CP Vilafranca ens ha tornat la visita que vam fer a finals de setembre, on ens va guanyar per 9-4.

Si bé els dos equips comptaven amb importants baixes com Ramon Güell, per part vilafranquina, i Javi Luna, Cachi i McGregor per part calafellenca, s'ha pogut veure un partit equilibrat i competit entre dos equips que han mostrat un molt bon nivell. El derbi ha estat de tres parts de vint minuts sense parar el cronòmetre, cosa que ha perjudicat el Vilafranca, ja que tenia menys canvis.

Pel CP Vilafranca han jugat Pep Vinyals (porter), Lluís Hill, Carles Freixedes, Jordi Escribano, "Huesi" Escribano i l'anglès Andrew.

Pel Vallès Calafell CP han jugat Josep Maria Palau (porter), Ramon Ferré, Jordi Canyelles "Canyi", "Pitu" Olaya, Joan Tutusaus "Tutus" (cinc inicial), Josep Rion, Eugeni Collado, Epi, Josep Maria Hernàndez (porter) i David Totosaus "Tutus" (porter). Cada porter ha jugat una de les parts de 20 minuts.

En aquest tovalló de paper (sense la signatura de Leo Messi), es pot veure el què ha estat la síntesi del partit. Així m'estalvio de fer la crònica. Però, va, us explicaré quelcom més.

El partit ha començat amb una primera part molt seriosa en defensa i respectuosa amb el rival. La major part del temps ha tingut el 0-0 en el marcador, amb els dos equips ben posats a la pista i els porter parant molt.

Carles Freixedes organitzava el joc del Vilafranca. Amb la seva experiència i el seu fort xut, el feien temible per la defensa del Calafell. Sens dubte, un bon reforç pel Vilafranca, en el partit d'avui.

El primer gol ha estat pel CP Vilafranca que ha aprofitat l'única jugada on el nostre porter no ha estat encertat. El Josep Maria Palau portava molts anys sense posar-se sota els pals i, després de jugar el I torneig de Cubelles amb Els Monjos, s'ha animat a baixar avui.

Amb aquest marcador de 0-1 s'ha arribat al final de la primera part. Els jugadors, especialment el porter del CP Vilafranca, que, avui, s'ha guanyat el sou. Ha jugat tres parts consecutives, excepte mig minut final que ha decidit aturar el partit per esgotament. Força company!

La segona part ha seguit la tònica de la primera. El Vallès Calafell CP, però, amb un equip més ofensiu, ha mantingut la bona defensa de la primera part. Eugeni, Epi, Rion i Tutus en pista, han mantingut el 0-1 durant més de deu minuts.

Amb aquest equip tant ofensiu ha arribat l'empat, amb un gol d'Eugeni Collado, curiosament, l'únic defensa en pista. Demà, o passat, en veureu el vídeo. Aquest gol ha donat ales al Calafell.

Amb el partit equilibrat, el Vallès Calafell CP s'ha llençat a l'atac i el CP Vilafranca ha aprofitat un rebuig en que ha quedat morta la pilota en l'àrea local per fer el 1-2. L'experiència i veterania dels jugadors del Vilafranca s'imposava a l'energia i joventut dels calafellencs.

Amb el marcador 1-2 pel Vilafranca s'ha arribat al final de la segona part. Per tant, ha encaixat un gol cadascun dels porters del nostre equip. Al tercer temps ha sortit Josep Maria Hernàndez.

El CP Vilafranca seguia atacant la porteria del Vallès Calafell CP. Però, l'equip local, poc a poc, ha anat fent també forces contracops que aturava, molt encertat, el porter del Vilafranca, Pep Vinyals.

El CP Vilafranca aconseguia enxampar forces vegades el Vallès Calafell CP al contracop. Però, ha estat Joan Tutusaus "Tutus" qui ha empatat, després d'una bona passada de Ramon Ferré.

El CP Vilafranca no es rendia i ha fet, ben aviat, el 2-3. Mancaven uns deu minuts i el Vallès Calafell CP perdia, però els jugadors del Vilafranca notaven el cansament.

L'empat l'ha aconseguit Jordi Canyelles "Canyi". El 3-3 en el marcador a poc del final ha donat ales al Calafell que veia el Vilafranca força cansat. Això ha permès que Rion desequilibrés el marcador, fent el 4-3 a cinc minuts del final.

Quedava molt i el Vilafranca podia empatar, però Epi ha fet el 5-3 definitiu a menys d'un minut pel final del partit. Quedant mig minut per acabar, Pep Vinyals, ja cansat, ha decidit que ja n'hi havia prou i tots cap a la dutxa!