dissabte, 10 de desembre del 2011

I aparegué... Albacete!


Abans d'ahir, sense cap mena de dubte, el protagonista del Torneig de veterans va ser... l'àrbitre! Però no per què ho fes malament o tingués molta feina, no! Va ser el protagonista per altres coses alienes al torneig. Per fi, va aparèixer... l'ALBACETE!

En el darrer partit del Vallès Calafell CP, a casa, de la lliga B de veterans, ens vam enfrontar amb el CP Vilanova A. El resultat fou escandalós, 0-7. Sense cap mena de discussió, el Vilanova va merèixer la victòria. Però, resulta que el Vilanova A havia fet jugar jugadors per sota de l'edat permesa i amb fitxa! Això va provocar que el Vallès Calafell CP protestés l'acta del partit.


Un altre dels motius va ser que el CP Vilanova A va fer jugar un porter desconegut, amb la fitxa de Juan Carlos ALBACETE. Curiosament, Albacete tenia aquest aspecte (amb samarreta groga) en el partit entre el Vilanova A i el Vallès Calafell, a sota a la dreta.



Abans d'ahir, a Cubelles, ALBACETE, reconeixia que no era ell el porter que va jugar a Calafell. Juan Carlos ALBACETE té aquest aspecte. Màgia? No. L'autèntic ALBACETE va reconèixer que ens haurien d'haver avisat abans del partit que ell no podia jugar, per una suposada lesió.

Esperem que el Comité de Competició segueixi amb l'escrit de Protest que va fer el Calafell, assabentat el Vilanova, i faci justícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada