dimecres, 14 de desembre del 2011

La "moviola" (i III)

I aquí teniu el 4-0, l'autor del qual va ser l'Eugeni, després d'una excel·lent jugada d'equip. També veieu el Tutus que apuntava els gols i portava el crono, juntament amb l'Esplugues, el Xavier, no el de Llobregat! Bé, de fet, l'Esplugues va venir a veure l'Esplugues. És un acudit molt dolent, oi?

El Rafa Weiler veia com la segona part era un constant contracop a una i altra porteria. Alguns els costava baixar a defensar!

Hi va haver un penal en el partit a favor de l'Esplugues, però una excel·lent aturada del nostre porter, el Josep Maria Hernàndez, va fer que l'equip visitant es quedés sense fer el gol de l'honor.

Per acabar, el sisè gol. L'autor va ser Epi, després d'una molt bona passada de Josep Rion, culminant una paret entre els dos jugadors. Gol per l'escaire, en el que el porter de l'Esplugues no va poder fer res. Quedava un minut pel final del partit i els tres punts estaven assegurats.