diumenge, 11 de desembre del 2011

Vuitena jornada de la lliga B de veterans.



La vuitena jornada de la lliga B de veterans s'inicia demà dilluns. Serà la darrera jornada abans de l'aturada nadalenca. La lliga es reprendrà el dilluns, dia 9 de gener. Per tant, seran tres setmanes llargues d'aturada que haurem d'intentar que no es facin eternes.

Demà dilluns, es disputen dos partits interessants. El primer enfrontarà el CT Barcino i el CP Cubelles. El Barcino és un dels equips forts de la categoria i amb experiència. El Cubelles és un dels equips novells, però que estan donant guerra. El segon partit enfrontarà el Vallès Calafell CP i l'HC Esplugues, un duel equilibrat entre dos equips, empatats a punts a la classificació, que es disputaran seguir al grup capdavanter de la lliga. L'Esplugues va guanyar el Valldoreix a domicili, per tant serà un rival complicat pel Calafell.

Ja el dimecres, el Sarrià HC reb el CP Vilanova A, que voldrà recuperar-se de l'ensopegada davant del Montbui. El dijous es disputa el partit entre el GEiEG i el Cassanenc, dos equips de la part baixa de la taula, amb un favorit clar.

La jornada es tanca divendres, amb tres partits més. El primer, un interessant HC Montbui - UE La Garriga. Els de Montbui voldran continuar amb el liderat, davant d'un equip que va empatar amb el Calafell a la passada jornada. Segur que serà un duel igualat i equilibrat. L'altre partit interessant és el CP Vilanova B - CH Valldoreix, amb el liderat en joc. El Vilanova B s'ha mostrat fort a la seva pista, però el Valldoreix guanya tots els partits fora de casa, inclòs a la difícil pista del Montbui.

El darrer partit, enfrontarà dos equips de la part baixa de la classificació. El Ripollet B reb La Salle Bonanova. El duel promet ser, també, força interessant. Per tant, es tracta d'una jornada important del campionat, amb duels equilibrats i força coses en joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada