divendres, 10 de febrer del 2012

25.000 gràcies!


Hem arribat a la xifra màgica de les 25.000 visites en aquest bloc! Gràcies a tots per fer-ho possible i per seguir-nos des del seu inici, aquella nit de dissabte del 10 de setembre del 2011, a les 5:06 h. de la matinada. Vaig intentar practicar i aprendre a fer un bloc amb el Blogger, després d'un sopar el divendres a la nit, i en va sortir això. Un fons verd, el paper en blanc (els colors del nostre equip), van veure com s'anava afegint informació, setmana rera setmana, dia rera dia, actualitzada al minut. No m'hagués imaginat mai que aquest espai tindria tant d'èxit, ni tantes possibilitats d'explicar coses.

La col·laboració impagable del meu pare en la narració de la història del Club Patí Calafell, li dóna el toc de classe, d'elegància i de qualitat que, crec, que s'ha assolit en aquest bloc. Gràcies a ell sabem d'on venim, per on hem passat, cap on anem,... però el millor és que hem aconseguit recuperar una memòria col·lectiva que, sense aquest apartat, s'hauria quedat en l'oblit. Ara és de tots!

El seguiment dels nostres partits que fa la revista L'Espígol, amb l'incombustible Ferran Rodríguez, és un dels altres atractius que anem actualitzant en el bloc. Aquest apartat, "Els veterans en premsa" ens explica la majoria dels partits des d'un punt de vista periodístic, fora del bloc. Crònica a crònica, el Ferran ha demostrat que l'equip de veterans és un projecte que ha engrescat els calafellencs, la millor mostra és el seguiment que en fa. Gràcies Ferran!

També vull agraïr al Javi Luna i al Josep Rion, ja que han estat els únics que s'han atrevit a fer alguna entrada. Espero i desitjo que s'atreveixin algun cop més i no es tallin, el bloc és de tots.

Gràcies també al Jordi Montserrat que, en alguns partits, ens ha fet un magnífic reportatge fotogràfic que hem publicat en el bloc. Les seves fotos de gran qualitat es poden gaudir per la seva generositat i entrega.

Un altre agraïment als que heu fet comentaris en el bloc o en el Facebook a totes i cadascuna de les entrades que hem penjat. Sense vosaltres, el bloc no té raó de ser.

I, finalment, el reconeixement als patrocinadors de l'equip. El seu ajut ens ha estat de vital importància per poder tirar endavant el nostre equip. Estem segurs que la publicitat que en fem des del bloc també els resulta d'interès i segur que no s'ho pensaven que serien tant vistos els seus anuncis o marques. Els 25.000 van per ells!




Veterans som tots!

4 comentaris:

  1. enhorabona ..... a seguir !!!

    ResponElimina
  2. moltes felicitats!!!! a seguir endavant.....

    ResponElimina
  3. enhorabona, això demostra que el nostre esport ancara segueix viu o almenys interessa a la gent i donar les gràcies al teu pare per recordar-nos coses i gent de calafell que va fer possible el cp calafell
    felicitats
    joan miracle i gatell

    ResponElimina
  4. Gràcies Joan!

    L'hoquei, almenys a Calafell, no ha de patir. Seguirà sempre viu i amb bona salut.

    Gràcies, de nou, Joan per segui el bloc.
    Li donaré, de part teva, al meu pare.

    Una abraçada!

    ResponElimina