dilluns, 5 de març del 2012

Dissetena jornada de la lliga B de veterans


Avui, dilluns, comença la dissetena jornada de la lliga B de veterans. El partit que es disputarà, o no!, és el que enfrontarà el líder i el cuer, el Montbui a la pista de La Salle Bonanova. La diferència a la classificació i en el potencial dels equips és tant gran, que la pregunta és quants gols marcarà el Montbui i si La Salle serà capaç de fer-ne algun?

El dimarts es juga un interessant Valldoreix-Barcino. Un duel entre dos equips punters, que té com a favorits els locals, però que hauran de superar un conjunt que els donarà molta guerra. El resultat de la primera volta va ser de CT Barcino 3 - CH Valldoreix 9. No creiem, però, que aquesta contundència i diferència es repeteixi ara. Esperem un partit més anivellat.

El dimecres, encara que sembli mentida, jugarem davant del Cassanenc, o no! Tot i el 9-1 de la primera volta, sabem que serà un equip difícil de superar a casa seva. Ens costa jugar fora de casa i en aquesta pista no serà menys. El Cassanenc ens ho va posar difícil a Calafell i ens va costar molt obrir la llauna.

El mateix dia, el CP Cubelles rep el sempre temible equip de La Garriga. A l'anada, ja va guanyar l'equip de La Garriga per 7-4. Estem segurs que els cubellencs, en ratxa, sabran jugar-li a un equip complicat. Faran bé de no refiar-se i recordar el partit de la primera volta.

El dijous, el Vilanova B visita la pista del G.E.i E.G., un equip que és més difícil de superar del què sembla, però que, en definitiva, ocupa les parts baixes de la classificació. Els gironins no han de ser obstacle pel potent Vilanova B.

El divendres, per tancar la jornada, es disputa un interessant Vilanova A - Esplugues, al pavelló de les Casernes. Serà un partit atractiu de veure, amb un gran porter de l'equip de l'Esplugues que pot xafar-li la nit al potent Vilanova A.

Per acabar, es disputa un intrascendent CH Ripollet B-Sarrià HC, un duel entre dos equips de la part baixa de la taula i que no es juguen res. Esperem que no el suspenguin i juguin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada