dilluns, 26 de març del 2012

La Garriga, un rival dur de pelar!


El rival d'avui, la UE La Garriga, ha estat un dels què més dificultats ens van plantejar en el partit de la primera volta. Un empat "in extremis", a sis gols, va permetre sumar un punt que, al final de lliga, pot ser molt important. Un gol en el darrer segon, fet per Epi, ens donava l'empat en una pista molt complicada i que no tothom hi guanya. El millor del partit, el sopar al mític "Bar de la petanca".

La UE La Garriga va guanyar en el primer partit de lliga al Cassanenc, per 2-10. A la segona jornada, el Valldoreix va guanyar a la seva pista per 3-6. El CP Vilanova A li va clavar un contundent 8-2, en la tercera jornada de lliga. Però, el seu fortí inexpugnable li va permetre derrotar el CP Cubelles, per 7-4, i l'Esplugues, per 6-1. Una derrota per la mínima al camp del Barcino, 4-3, demostra el nivell competitiu d'aquest equip.

Després d'empatar amb nosaltres, va ser derrotat a Santa Margarida de Montbui, per 6-1.Una victòria davant La Salle, 8-3, li permetia sumar més punts. La segona volta, començava amb una victòria davant del Cassanenc, per 9-0. Va encaixar una nova derrota a la pista del Valldoreix, per 6-1. Però, va ser capaç de derrotar al CP Vilanova A, per 6-5. Aquest darrer resultat demostra que són un rival a tenir en compte i farem bé de no refiar-nos. Després, va guanyar a l'Esplugues per 2-5, un resultat molt bo en una pista complicada i que costa molt guanyar. Davant del Barcino no va poder sumar els tres punts i va perdre per un ajustat 1-2, a casa.

Té pendents els partits davant del Sarrià HC, el G.E.i E.G., el Ripollet B i el CP Cubelles.

Posem els dos vídeos que tenim d'aquell partit, on es veuen els dos primers gols que posaven el 0-2 al nostre favor. Hem de mirar-ho amb cura i fixar-nos en els detalls, avui ens poden donar la victòria les petites coses.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada