dissabte, 17 de març del 2012

La mitja part

Els que tenien la càmara el dilluns es van tornar bojos... van fer quasi trenta vídeos y altres tantes fotos. Estem tots retratats! Fins i tot, a la mitja part, un munt de fotos. La veritat és que el descans va ser llarg... vam haver de prémer dos cops el claxon del marcador per què sortís l'àrbitre. Semblava que ell fos el que estava més cansat!

Els jugadors del Vallès Calafell CP estaven apretant el rival. La pressió era asfixiant i el descansa va venir bé a un Valldoreix curt d'efectius. Els jugadors locals estaven concentrats i amb ganes de plantar cara.

Com durava tant el descans, els jugadors de l'equip visitant van anar al vestidor a preparar-se per la segona part. Estaven esgotats, però van aguantar bé i es van emportar els tres punts.

Els del Calafell, amb els quatre titulars a la banqueta, va fer rotacions i va jugar tothom. Els que van començar la segona part van ser els que no havien sortit d'arrancada. Estava mantenint-se el ritme i s'estava jugant bé.

Amb el 2-3, tot estava obert. A més, el mateix equip va aconseguir l'empat a tres. I, poc abans de començar les rotacions, de nou, van encaixar el 3-4. No obstant, s'estava defensant força bé, tot i tenir un equip molt ofensiu en pista.

El Tutus va parar alguns contracops del Valldoreix que podien haver-li donat avantatge abans d'hora. Va fer un bon partit i va ser el millor dels loclas. Ell i el seu cosí, l'altre Tutus, van ser els més destacats.

Al crono, en Rafa i el Gregorio la feien petar i confiaven en la victòria!

El Josep Portillo disfrutava del partit. Feia temps que no es veia un enfrontament tant disputat i equilibrat. L'àrbitre seguia sense aparèixer. Dos pitades de claxon ho van arreglar!

Tot i així, li va costar pitar l'inici de la segona part...

Amb set faltes pels locals i una pels visitants, el joc defensiu estava força condicionat. Per sort, no van arribar les deu faltes per cap dels dos equips. El joc va ser molt net i molt noble.