dimecres, 14 de març del 2012

"Moviola" per un tub! (I)


Aquest partit el podreu veure, gairebé, íntegrament. Els nostres reporters, conscients de la transcendència de l'enfrontament, van gravar més que mai. Us l'anirem posant en diferents entrades, ja que no jugueum fins divendres de la setmana que ve. Ho hem de fer durar, la setmana serà llarga i l'espera més!

Els primers minuts van ser de tempteig pels dos equips. Lleuger domini del Vallès Calafell CP amb algunes jugades de perill que no van fructificar. El porter, Oriol, es va mostrar molt segur a la porteria del Valldoreix.


Seguia el domini dels locals, però el visitant anava fent ja alguns contracops perillosos. En un d'ells arriba el primer gol, obra de Barba, que en va fer 4 dels 5 del Valldoreix. Va ser un jugador difícil d'aturar, donada la seva gran qualitat tècnica i física.


El partit es començava a trencar i les jugades d'atac s'anaven produïnt a ambdues bandes del camp. El Vallès Calafell CP no s'arrugava, tot i la perillositat dels contracops de l'equip de Sant Cugat del Vallès.


Un golàs de Javi Luna posava l'empat a un gol en el marcador. El Vallès Calafell demostrava que també estava endollat en el partit d'ahir i motivat per aconseguir la victòria.


Començava un marcatge ferotge, a l'home, al jugador més perillós del Valldoreix, el número 14, Barba. No el vam deixar en sol ni en ombra, però tot i així va fer 4 gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada