dijous, 15 de març del 2012

"Moviola" per un tub! (II)


El CH Valldoreix, en una jugada de dos contra un, després de desbordar la defensa local, obté l'empat en el marcador. Un nou gol de Barba posava el 2-2 a l'electrònic. Els nervis al crono començaven a aparèixer!


Un altre contracop, executat per Villoro, donava avantatge al Valldoreix, de nou, 3-2.


El Vallès Calafell CP va apretar més en defensa i va disposar d'algunes ocasions clares en atac, sense fortuna per empatar, altre cop.



El Valldoreix, tancat a la seva àrea, amb el marcador a favor, sortia amb perillosos contracops. En aquest, el nostre porter, que va estar soberbi, va haver de sortir fora de l'àrea per desfer el perill.


El Vallès Calafell CP seguia combinant molt en atac i causant ocasions de perill que no acabaven en gol. Un cop darrera un altre, les combinacions eren més elaborades, però faltava encert de cara a porta.



El marcatge del Tutus, el nostre capi, al número 14 del Valldoreix, Barba, va ser una de les coses més destacades del partit. El més veterà del nostre equip va córrer i va aguantar al millor jugador dels visitants. Van somniar un amb l'altre, aquella nit, segur!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada