divendres, 16 de març del 2012

"Moviola" per un tub! (III)


La segona part va començar seguint la tònica del partit, domini absolut del Calafell, rodant la bola i amb el valldoreix tancat en quadre. No obstant, els locals no sabien entrar en l'àrea i buscaven xuts de lluny.


Un joc imprecís en atac pels dos equips acabava amb pèrdues constants de la bola. Una jugada aïllada dins l'àrea del Calafell acaba amb un jugador visitant pel terra, però l'àrbitre marca falta del davanter.


Un equip local molt ofensiu generava ocasions de gol i començava a fer alguns contracops perillosos. El capità, en Tutus, seguia marcant el número 14 del Valldoreix sense deixar-lo respirar.



La pressió local en defensa era asfixiant i els de Sant Cugat no generaven combinacions perilloses que posessin en perill la poteria local. Seguia el domini del Calafell, sense encert.



En una de les combinacions d'atac, una pilota penjada a l'àrea pel "Cachi" acaba en gol, el 3-3. No se sap ben bé si arriba a tocar-la el "Capi", el Tutus, o és el defensa el que la introidueix en la seva pròpia porteria... mireu el video i vosaltres mateixos. Nosaltres li hem donat al Joan, així pot lluitar pel pichichi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada