dimarts, 27 de març del 2012

Triomf amb ofici!

El partit davant La Garriga ha estat un dels més treballats de la temporada. La victòria per 4-3 demostra la igualtat entre els dos equips. El Vallès Calafell CP ha plantejat, de nou, un partit molt seriós en defensa i ha aprofitat les ocasions en atac, tal i com va fer a Vilanova el divendres passat. Amb aquesta nova victòria es consolida la posició per poder aspirar a la tercera plaça del campionat i poder tenir opcions per pujar de categoria. No obstant, encara queda molta lliga per endavant i cal seguir lluitant, partit a partit.

Pel Vallès Calafell CP han jugat Josep Maria Hernàndez (porter), Ramon Ferré, Eugeni Collado, Josep Rion, Javi Luna (cinc inicial), Joan Tutusaus "Tutus", J.A. Espiniosa "Epi" i David Tutusaus "Tutus" (porter)

Per l'UE La Garriga han jugat Albert Aspa (porter), Jordi Mosquera, Jordi Payo, Asusti Vilanova, Jordi Bienzobas, Eduard Pujol, Jordi Semats, Pau Soler i Jordi Aspa.

El partit ha començat amb respecte pels dos equips i joc dinàmic. Unes defenses en zona han marcat la primera part. El primer gol ha trigat 17 minuts en arribar. El primer en avançar-se en el marcador ha estat el Vallès Calafell CP, amb un gol de Josep Rion, de fort tret des de fora de l'àrea que ha entrat per l'escaire.

Després d'un fort xut, des de fora de l'àrea, de Ramon Ferré, Epi ha desviat la bola i s'ha colat per l'escaire de la porteria. El gol ha recordat el que va fer Luna a Vilanova, el passat divendres. No obstant, La Garriga no donava el braça a tòrcer i ha aconseguit fer el primer gol. Era el 2-1 amb què s'ha arribat al descans. Cal dir que Epi ha fallat un penal a favor del Vallès Calafell CP que li podia haver donat més tranquil·litat en el marcador.

A la segona part, ha arribat el tercer gol del Vallès Calafell CP, marcat per Javi Luna. Ha fet una arrastrada que el porter dels garriguencs encara la busca! Un gol espectacular per obrir escletxa en el marcador. Era el 3-1 i servia per ampliar l'avantatge en el marcador.

Seguia el bon posicionament en defensa, però La Garriga ha aconseguit el 3-2. El Vallès Calafell CP ha canviat de sistema defensiu, fent una defensa mixta. Això ha impedit que La Garriga empatés en el marcador, ja que el nostre capità, el Tutus, ha secat al número 8 de La Garriga.

Més tard, en un contracop, el Vallès Calafell CP ha fet una jugada magistral que ha culminat Epi, a porta buida, posant el 4-2 al marcador, que donava certa tranquil·litat. No obstant, el Vallès Calafell CP s'ha contagiat del ritme dels garriguencs i ha calgut un temps mort per posar les coses al seu lloc, a manca d'onze minuts.

A manca de set minuts per acabar, en una jugada magnífica del jugador visitant, Jordi Musquera, La Garriga ha fet el 4-3 que posava emoció en el marcador. No obstant, el Vallès Calafell CP ha seguit concentrat i ha aconseguit aguantar el resultat.

En els darrers minuts, La Garriga ha tingut ocasions per fer l'empat, però el nostre porter a la segona part, el Tutus, ha parat diversos un contra un perillosos dels jugadors visitants. El Tutus ha tornat a ser l'heroi del partit, ja que ha salvat alguns xuts que semblava que havien d'entrar. Finalment, tres punts d'or per seguir lluitant.