dilluns, 23 d’abril del 2012

El rival d'avui, el CT Barcino



Avui juguem davant del Club de Tennis Barcino, un dels equips difícils de batre del campionat, ja que ocupa la tercera posició. La prova la tenim en el partit de la primera volta, on ens van passar factura els turrons, perdent per 3-1. No obstant, cal dir que el CT Barcino és un equip amb molta experiència a la lliga i sap jugar els partits igualats com el de la primera volta. Esperem que, avui, li poguem demostrar que vam aprendre la lliçó!


En el partit de la primera volta ens van fer la "pirul·la" i van fer jugar un jugador sancionat, fent constar a l'acta el descans del mateix, jugant amb una altra fitxa, segurament. El jugador era Jaume Monterde, que apareix a la fotografia.



El CT Barcino va començar el campionat amb una victòria per 4-0 davant del CH Ripollet B i una altra per 7-1 davant de La Salle Bonanova. En la seva visita a Cassà de la Selva, va aconseguir els tres punts guanyant per 2-5. La primera derrota la va patir davant del CH Valldoreix, a casa, per un contundent 3-9. També va perdre a la pista del CP Vilanova A per 4-0, en un partit molt dur.

Es va refer guanyant a l'equip de La Garriga per 4-3. Però, el CP Cubelles va remuntar-los un 2-0 i es va imposar per 2-3 en la següent jornada. Una derrota ajustada per 4-3 a la pista del Montbui demostra la competitivitat d'aquest equip. La derrota per 4-2 davant del CP Vilanova B també n'és una bona prova.


La victòria per 2-1 davant del G.E.i E.G. és una mostra de que el Barcino sap imposar-se en els partits ajustats, fent gala de la seva major experiència i veterania. Una nova victòria a La Garriga per 1-2 i l'obtinguda davant l'Esplugues per 2-0 en són un altre exemple. Però, en el partit a Esplugues, jugat el passat divendres 13 d'abril, l'Esplugues aconseguia un 3-0 que li feia perdre pistonada als barcelonins.

Té el partit ajornat amb el CH Valldoreix.

Aquí teniu els vídeos del partit de la primera volta per anar observant les virtuts i els defectes del rival:

"moviola" primera part.

"moviola" segona part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada