dijous, 19 d’abril del 2012

El rival de demà, l'HC Esplugues


L'HC Esplugues és el proper rival del Vallès Calafell CP. El partit es juga demà divendres al pavelló poliesportiu de Can Vidalet, una pista complicada com ho demostren els resultats. L'equip de l'Esplugues ocupa els llocs intermedis de la classificació. Va fer un excel·lent inici de campionat, però ha anat perdent pistonada a mida que avançaven les jornades. No obstant, hem de destacar el seu porter, un dels millors o el millor del campionat, pel meu gust. El 6-0 de l'anada va ser molt treballat i no ens podem refiar.

L'HC Esplugues va començar el campionat guanyant a la pista de La Salle Bonanova per 2-4. Va repetir victòria davant del FD Cassanenc per 3-1, a casa. En la tercera jornada, va donar la campanada guanyant a la pista del totpoderós CH Valldoreix, per 5-6. I va seguir la bona ratxa empatant a tres davant del CP Vilanova A, a casa seva.

La primera derrota la va encaixar a la complicada pista de La Garriga, per 6-1. En la següent jornada es feia fort a casa, derrotant el CP Cubelles per 3-2. Que la pista de l'Esplugues és una de les que més costa guanyar ho demostra el 0-1 assolit pel líder, l'HC Montbui, en un partit molt travat. També el Valldoreix va suar sang per aconseguir una victòria per 1-4. Al CP Vilanova A li van posar el partit molt difícil, encaixant una derrota per 3-1. També el CT Barcino va suar molt per guanyar-los per 2-0.

Li manca jugar davant el CT Barcino (1ª volta), el G.E.i E.G., el CH Ripollet B, La Salle Bonanova (2ª volta) i FD Cassanenc.

Es tracta, doncs, d'un rival complicat i que caldrà esforçar-se molt per derrotar-lo. Aquí teniu els vídeos per poder-lo estudiar...

Moviola (I)
Moviola (II)
Moviola (III)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada