diumenge, 8 d’abril del 2012

La millor classificació a la màxima categoria

Primer equip del C.P. Calafell de la temporada 67/68

La temporada 67/68 va suposar la millor classificació a la màxima categoria en la història del Club Patí Calafell, almenys de moment. El quart lloc assolit demostra el potencial de l'equip que, any rere any, anava guanyant en prestigi i s'anava consolidant en les posicions d'honor de l'hoquei patins català. Aquell equip el formaven Agustí Blanch "Rius", Emiliano García "Polo II", Joan Farré, Joaquim Massana (a dalt), Antoni Nicolau, Manel Mir (porter) i Josep Lorente (a baix). A la foto no hi apareix Frederic Sevé, que també va formar part de la plantilla.

Com es veu a la fotografia, l'empresa C.U.S.E.S.A. patrocinava l'equip sènior i el juvenil. Era una empresa de construcció ubicada a Segur de Calafell i que aportava 120.000 pessetes de l'època per ajudar a finançar les despeses de la temporada. L'Ajuntament de Calafell hi aportava una subvenció de 20.000 pessetes més.

Fitxa federativa de Josep Lorente per la temporada 67/68

Josep Lorente tornava, de nou, a ser jugador i entrenador de l'equip del Club Patí Calafell, aquest cop als trenta-cinc anys d'edat. Encara es conserva la seva fitxa federativa, però també una entrevista que li va dedicar la revista Patin Hockey que confeccionava un periodista anomenat Enric Blanc. Lorente ja portava vint anys en el món de l'hoquei. Provinent del Mataró, on també va assolir l'ascens a la màxima categoria, retornava a Calafell. En l'entrevista nomena que l'objectiu per la temporada era la permanència, poc esperava l'èxit assolit i menys que mai més es superaria, de moment.


Entrevista a Josep Lorente publicada a la revista Patin Hockey, número 2, el 30 d'agost de 1967

En la mateixa revista, en el primer número, es feien ressò de la renovació d'Emiliano García "Polo II" pel Club Patí Calafell. En el mateix article hi trobem la marxa del porter Miró al Reus Deportiu, equip de la seva localitat natal, on va jugar aquella temporada. També va causar baixa el defensa Joan Fochs, que va retornar al Club Natació Reus "Ploms".

Article publicat a la revista Patin Hockey, número 1, el 22 d'agost de 1967

Emiliano García "Polo II"

La marxa del porter Miró va provocar el fitxatge del porter Manel Mir, procedent del C.D. Vendrell. L'equip de la capital del Baix Penedès va suplir la baixa de Mir amb el fitxatge de Carles Trullols, que més tard seria el porter de la selecció espanyola i del F.C. Barcelona en la seva època daurada.

Manel Mir també havia jugat al Llista Blava de Lleida. Era conegut entre els seus companys com el "xarranques", per la seva baixa estatura. Valent, amb molt bona col·locació a la porteria, ràpid de reflexes, amb un caràcter fort, va ser el porter menys golejat de la màxima categoria. Ell no va dubtar d'assenyalar aquell any el millor de la seva vida. Molt ben protegit per una defensa dura i rocosa, molt difícil de superar.

Segurament, a nivell de selecció espanyola va ser injustament tractat, ja que, al llarg de la seva trajectòria, va fer mèrits suficients per lluïr la samarreta internacional. Algunes decisions dels aleshores responsables no van ser del tot enteses. En aquesta temporada, ell i en Carles Largo eren els millors porters nacionals. Queda dit!

el porter Manel Mir i Esteve

No obstant, a poc d'iniciar el campionat, es va afegir un nou reforç a l'equip. Es tractava del defensa lleidatà Joan Farré, provinent del Llista Blava de Lleida. Farré va fitxar pel Club Patí Calafell la setmana abans del debut a la competició davant del Club Patí Vilanova i va suposar una millora substancial a la línea defensiva de l'equip. Aquell any, amb Mir i Farré, entre d'altres, el Club Patí Calafell seria l'equip menys golejat de la categoria. Farré era un jugador que s'entregava a cada partit, tot cor, i estimat per l'afició.

Article publicat a la revista Patin Hockey, número 4, el 14 de setembre de 1967

Joan Farré

L'equip es completava amb el defensa Agustí Blanch "Rius" i el davanter Joaquim Massana, que ja formaven part de l'equip la temporada anterior. A més, el reforç puntual amb el juvenil Antoni Nicolau, suposava foguejar jugadors de la pedrera pel futur del primer equip.

Agustí Blanch "Rius"

Joaquim Massana i Castelltort

En la pretemporada, es va disputar un torneig que va jugar-se en diferents dates del mes de setembre. Es tractava del I Torneo Quincenal del Deporte Amateur i estava organitzat per la Societat Esportiva de Vilafranca del Penedès. El C.P. Vilanova en va ser el guanyador, demostrant el seu elevat potencial. En aquell torneig el C.P. Calafell no va presentar tots els seus efectius que disputarien el campionat. Tot i així, va quedar en un meritori segon lloc, com mostra la crònica.

Crònica publicada a la revista Patin Hockey, número 7, el 5 d'octubre de 1967

També la revista Patin Hockey va publicar una entrevista feta al president del Club Patí Calafell, Joan Ortoll, on es fa una lleu menció als partits de sanció que va rebre el Club Patí Calafell en la temporada anterior. En ella, Ortoll menciona que el Club tenia uns 150 socis i que havien cedit al porter Rovirosa a l'equip d'Els Monjos, per haver passat l'edat de juvenil i poder jugar habitualment, a la tercera divisió.

Entrevista a Joan Ortoll publicada a la revista Patin Hockey, número 4, el 14 de setembre de 1967

Portada del calendari de butxaca de la temporada 1967/68, cedit per Màrius Jofre

En aquest calendari observem que el nom del club figura com a Club Deportivo Calafell (C.D. Calafell), donat que, en aquells moments, s’estaven tramitant els estatuts corresponents sota aquest nom. La sol·licitud va ser desestimada, ja que el club de futbol de Calafell, tot i estar inactiu, mantenia l’alta com a entitat esportiva amb aquest nom.

Interior del calendari de butxaca de la temporada 1967/68, cedit per Màrius Jofre

El calendari es va confeccionar amb dues jornades disputades, ja que hi apareixen els resultats de les mateixes en el marge esquerre, amb tipografia d’impremta. Segurament, el calendari de la competició havia arribat amb retard i no es podia imprimir abans.



Com es veu a la classificació, el Club Patí Calafell va assolir el quart lloc de la classificació en el campionat de Primera Divisió. Això suposava i, encara suposa avui, la millor classificació del club a la màxima categoria de l'hoquei català. Aquest fruit es va basar en l'excel·lent defensa de l'equip i el bon porter que hi havia sota els pals, aconseguint ser l'equip menys golejat del campionat, amb només 40 gols en contra.

Article del diari La vanguardia del dia 21 de gener de 1968

A més, aquell any, es va televisar el primer partit de la història del Club Patí Calafell per Televisió Espanyola. Ho podem veure anunciat a La Vanguardia. El partit es va jugar el 21 de gener de 1968, a les 12:30 del migdia, a la pista del C.D. Mataró, en la jornada disset.

A l'inici d'aquella temporada, com a anècdota, es va fer un homenatge al Delegat Nacional d'Educació Física i Esports, el senyor Francisco Platón, on el Club hi va participar fent entrega d'una placa commemorativa. Se'l recordava com la persona que va fer entrega al Club de campions d'Espanya, a Bilbao la temporada 63/64, on havia tingut un comportament molt cordial amb l'expedició de calafellencs.

Portada de la revista Patin Hockey, número 5, de 21 de setembre de 1967

L'inici del campionat, simbolitzat amb aquesta instantània que presidia la portada de la revista Patin Hockey, es va produir a la pista del Club Patí Vilanova-Bayonax. A la foto, es veu a Josep Lorente disputant el Booling de la sacada inicial, després del xiulet de l'àrbitre, el senyor Vilabarril. La incorporació de Farré, una setmana abans de l'inici del campionat, va suposar una sorpresa pel Vilanova. S'havien enfrontat en els partits amistosos de pretemporada i la victòria els havia estat propícia.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 18 de setembre de 1967

Crònica publicada a la revista Patin Hockey, números 4 i 5, del 14 i 21 de setembre de 1967, respectivament

Cap dels pronòstics donava com a favorit el Club Patí Calafell, però va acabar imposant-se a la difícil pista del potent Club Patí Vilanova, per 3-5 en el marcador. Quatre gols de "Polo II" i un de "Rius" permetien la remuntada en la segona part, després d'arribar al descans amb resultat de 2-0 pel conjunt vilanoví. El millor del partit, segons les cròniques, va ser el veterà Josep Lorente. No obstant, el Vilanova no esperava un Calafell tant fort en defensa, que va ser la clau per aconseguir la victòria.

Crònica publicada a la revista Patin Hockey, número 6, del 28 de setembre de 1967

En la segona jornada, el Club Patí Calafell va aconseguir, de nou, un triomf fora de casa, aquest cop a la pista del Girona C.H. per 0-3. Els gols de "Polo II", Lorente i Massana (o Farré, segons la crònica) donaven els dos punts a l'equip visitant que es posava en segon lloc de la classificació.

Cròniques publicades al diari El Mundo Deportivo, el 25 de setembre i el 18 de desembre de 1967 i el 26 de febrer de 1968

Les cròniques de Josep Garriga, sempre en partits a la pista del Calafell, són les millors fonts d'informació dels partits jugats a casa. Totes elles es publicaven al diari El Mundo Deportivo.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 2 d'octubre de 1967

Crònica publicada a la revista Patin Hockey, número 7, del 5 d'octubre de 1967

El primer partit a casa va acabar amb una golejada, per 7-1, al Sèmoles Espona de Terrassa. Amb aquest resultat, el Club Patí Calafell seguia invicte, en segon lloc de la classificació, darrera del C.D. Vendrell. A la fotografia hi veiem l'equip del Sèmoles Espona, l'antic Sagrada Família de Terrassa, amb alguns jugadors coneguts per l'afició del Club Patí Calafell, com el porter Palanques (a sota, el segon per l'esquerra) i Francesc Nard (a sota, primer per l'esquerra). També hi jugava el jugador Royo que formaria part del C.P. Calafell en properes temporades, a dalt a l'esquerra, . El partit va permetre acabar la jornada amb "Polo II" al capdavant de la taula de golejadors del campionat, marcant el gol 300 del club a la màxima categoria de l'hoquei nacional.

Prèvia i crònica publicades a la revista Patin Hockey, números 7 i 8, del 5 i del 10 d'octubre de 1967

El Reus Deportiu va ser el primer en derrotar el C.P: Calafell aquella temporada. El resultat de 3-1 demostra, però, que el Calafell va plantar cara al Reus, que comptava amb l'internacional Sabaté a les seves files. Tot i la derrota, el Calafell es mantenia tercer a la classificació, per darrere del Vendrell i el Noia.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 9 d'octubre de 1967

Sobre de la nota manuscrita cedida per Joan Miracle

En Salvador Miracle feia les funcions de delegat federatiu, representant el Club Patí Calafell, ja que vivia a Barcelona i li era més fàcil anar a la Federació Catalana per qualsevol gestió pel club. En Josep Lorente li portava les notes amb les instruccions pertinents. En aquells temps no hi havia les facilitats telefòniques o telemàtiques d’avui dia.

Nota manuscrita per Ramon Ferré, secretari del club, cedida per Joan Miracle

En aquesta nota, se li encarregava a Salvador Miracle l’adquisició d’un cronòmetre manual per poder controlar el temps dels partits. En la mateixa nota, observem que en Ton Vidal, recader d’ofici, era l’encarregat de recollir-lo i portar-lo a Calafell. El crono comprat es va fer servir, per primer cop, en el partit davant del Mataró.

Prèvies i cròniques publicades a la revista Patin Hockey, número 8 i 9, del 13 i del 19 d'octubre de 1967

La visita del Mataró era més difícil del què podia semblar a priori. Un equip carregat de grans jugadors i, alguns d'ells, internacionals venia a Calafell molt motivat. El gol de Lorente va donar la victòria als calafellencs. Els dos porters, Mir i Largo, van ser els protagonistes destacats del partit, demostrant la seva gran vàlua.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 13 d'octubre de 1967

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 16 d'octubre de 1967

Cròniques publicades al diari El Mundo Deportivo, el 13 i el 16 d'octubre de 1967

Davant del Noia, els dos gols de Polo II, que donaven avantatge al C.P. Calafell, 0-2 a la mitja part, van resultar insuficients per guanyar el partit. L'equip local, en una gran segona part, va ser capaç de remuntar i endur-se la victòria.

Prèvia i crònica publicades a la revista Patin Hockey, números 9 i 10, del 19 i del 26 d'octubre de 1967

El C.P. Calafell no havia de tenir problemes davant d'un equip dels cuers de la classificació, el Club de Tennis Barcino. Així va ser, tot i l'1-0 al descans, quatre gols més van donar els dos punts als locals que deixaven empatats a quatre equips al capdavant de la classificació (Vendrell, Mataró, Calafell i Noia), amb deu punts.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 23 d'octubre de 1967

Crònica del diari Dicen del 23 d'octubre de 1967

Així, doncs, el derby comarcal prometia ser molt igualat i disputat. Es jugava a la pista del velòdrom del Club Deportiu Vendrell. A l'equip de la capital hi jugaven el porter Carles Trullols, que substituïa a Mir (ara, a la porteria del C.P. Calafell), Benet Jané, els germans Edo i dos jugadors que jugarien, més tard, al C.P. Calafell, Zuriaga i Baldomà.

Prèvia i crònica publicades a la revista Patin Hockey, números 10 i 11, del 26 d'octubre i del 3 de novembre de 1967

L'empat a un gol demostra la igualtat del partit. Els gols de Zuriaga i Lorente donaven un punt a cada equip, deixant-los empatats a la classificació. Els dos porters, però, van ser els millors d'ambdós equips. Un partit dur que va tenir dos expulsats, Massana i Edo.

Carles Trullols debutava aquella temporada a la porteria del C.D. Vendrell. Foto publicada a la revista Patin Hockey

Crònica del diari Dicen del 30 d'octubre de 1967

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 30 d'octubre de 1967

El Vendrell i el Calafell, deixaven al C.D. Mataró com a líder en solitari. Els dos equips estaven en el grup de perseguidors, empatats amb el Vilanova i el Noia. El Reus Deportiu i el C.P. Voltregà estaven a un sol punt de distància. La lliga semblava fracturar-se en dos grups clars.

Prèvia i crònica publicades a la revista Patin Hockey, números 11 i 12, del 3 i del 9 de novembre de 1967

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 6 de novembre de 1967

Crònica del diari Dicen del 6 de novembre de 1967

La victòria davant de l'Arenys de Munt-Artés es va fer pregar més de l'esperat. La primera part va acabar sense gols, amb empat a zero, tot i el bon joc local. Lorente aconseguia obrir la llauna, "Rius" donava major avantatge als locals i Massana feia el gol de la tranquil·litat. 3-0 i dos punts més al sarró.

Prèvia i crònica publicades a la revista Patin Hockey, números 12 i 13, del 9 i del 17 de novembre de 1967

Crònica publicada a la revista Patin Hockey, número 11, del 17 de novembre de 1967

El partit a la pista de l'Igualada H.C. es preveia igualat, tot i la diferència a la classificació. l'1-2 final donava dos punts importants als calafellencs per seguir en els llocs de privilegi del campionat. Un gol de penal de Massana i un altre de Farré van donar la victòria al conjunt calafellenc. De res va servir l'empat fet per Méndez, jugador de l'Igualada H.C.


Publicat a la revista Patín Hockey, el 19 de novembre de 1967

En la categoria juvenil, en la mateixa jornada, el Calafell s'imposava (1-5), a l'Igualada. Amb aquest resultat, l'equip Juvenil es posava segon de la classificació, per darrera del Barça.

Publicat a la revista Patín Hockey, el 19 de novembre de 1967

El germà de "Polo II", Leopoldo García, era el capità del Club Patí Vilafranca, en aquella temporada. Havia estat jugador del CP. Calafell, durant les temporades 1961/62 i 1963/64

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 13 de novembre de 1967

Crònica del diari Dicen del 13 de novembre de 1967

Publicat a la revista Patín Hockey, el 19 de novembre de 1967

Crònica del diari Dicen del 20 de novembre de 1967
Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 20 de novembre de 1967

La primera derrota a la pista de les escoles va trigar en arribar, va ser davant del Club Patí Voltregà. Els de l'osona van guanyar per 0-2. Dos penals errats pel Calafell, en la primera meitat, feien que el resultat al descans fos d'empat a zero gols. El Voltregà no va perdonar, a la segona part, rematant el partit amb dos gols.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 27 de novembre de 1967

Equip del Futbol Club Barcelona d'hoquei aquella temporada 67/68. Foto publicada a la revista Patin Hockey

El Futbol Club Barcelona va derrotar el Club Patí Calafell per un contundent 6-1. El Barça de Chércoles no va perdonar a la seva pista del Palau d'Esports de Barcelona (a Montjuïc), on també jugava l'Espanyol. El gol de Massana va servir de ben poc als calafellencs.

Crònica del diari Dicen del 27 de novembre de 1967
Crònica del diari Dicen del 4 de desembre de 1967
Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 4 de desembre de 1967

El Club Patí Calafell es refà de l'ensopegada a Barcelona i derrota l'Espanyol per 3-0. El gol de Lorente obre el marcador i "Rius", amb dos gols més, posa el resultat definitiu al marcador. El Calafell seguia en el grup capdavanter, però ja a cinc punts del Mataró.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, l'11 de desembre de 1967

El Club Patí Vilanova volia venjar-se de la derrota soferta, a la seva pista, en la primera jornada del campionat davant del Club Patí Calafell. Ho va aconseguir, guanyant per 1-3 a la pista de les escoles. Dos penals errats per "Polo II" podrien haver donat avantatge al Calafell, però va acabar amb empat la primera part, gràcies al gol del mateix "Polo II". Un altre penal errat i un gol anul·lat al Calafell impedeixen l'empat final.

Crònica del diari Dicen de l'11 de desembre de 1967
Crònica del diari Dicen del 18 de desembre de 1967
Crònica del diari Dicen del 8 de gener de 1968
Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 8 de gener de 1968

Una nova victòria davant del Girona i un empat a la pista del Sèmoles Espona de Terrassa donen tres punts més al Club Patí Calafell, situant-lo en setena posició del campionat amb vint punts.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 15 de gener de 1968

Una mitja volta de Lorente permet sumar la victòria al Calafell davant del Reus Deportiu per un gol a zero. La primera part, amb domini clar del Calafell, havia acabat en empat a zero.

Crònica del diari Dicen del 15 de gener de 1968
L'internacional Joan Sabaté, jugador del Reus Deportiu. Foto publicada a la revista Patin Hockey, número 9, del 19 d'octubre de 1967
Crònica del diari Dicen del 22 de gener de 1968

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 22 de gener de 1968
El C.D. Mataró golejava el Calafell per 4-0 a la seva pista. Tres gols de Salarich i un de Gallén donaven el triomf a un Mataró veterà i amb uns quants internacionals.

Crònica del diari Dicen del 29 de gener de 1968

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 29 de gener de 1968
Una contundent victòria davant del Noia, per 6-1, donava dos punts més al Calafell i l'agrupava en un grup format pel Voltregà, el Noia i el Calafell, amb 24 punts. Tres gols d'Emiliano "Polo II", dos de "Rius" i un del juvenil Nicolau van fer inútil el gol de l'Ateneu Agrícola Noia, marcat per Roca.

Crònica del diari Dicen del 5 de febrer de 1968

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 5 de febrer de 1968
La victòria ajustada a la pista del Club de Tennis Barcino, per 1-2, amb gols de Massana i Lorente, permetia que el Calafell no es despengés del grup perseguidor. Amb 26 punts, estava a només tres del segon classificat, el C.P. Vilanova.

Crònica del diari Dicen del 12 de febrer de 1968

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 12 de febrer de 1968

Un empat a zero davant del C.D. Vendrell, repetint l'empat de la primera volta, donava un punt a cada equip. Els dos porters, Mir i Trullols, van tornar a ser els millors del partit.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 19 de febrer de 1968

Crònica del diari Dicen del 19 de febrer de 1968

Una contundent victòria a la pista de l'Arenys de Munt per 2-7 deixava el Calafell ubicat a la cinquena posició de la classificació del campionat. Tres gols de "Polo II", dos de Massana i dos de Farré permeten completar una golejada a domicili davant de l'equip del Maresme.

Crònica del diari Dicen del 25 de febrer de 1968

El Calafell cedeix un empat a la pista de les escoles davant de l'Igualada H.C. en un partit passat per aigua i amb errors arbitrals de Comallonga, l'àrbitre del partit. "Polo II" marca els tres gols del Club Patí Calafell en una tarda magistral. Un gol anul·lat a Farré impedeix la victòria local.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 4 de març de 1968
Crònica del diari Dicen del 4 de març de 1968

El Calafell li tornava la derrota soferta, pel mateix resultat, a la pista de les escoles, al Club Patí Voltregà. El 0-2, amb els dos gols de Polo II, donaven els dos punts als visitants. El Voltregà va fallar dos penals que podien haver canviat el resultat, però el Calafell va saber aprofitar els errors contraris per sumar una nova victòria i posar-se quart de la classificació.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, l'11 de març de 1968

El Club Patí Calafell li tornava al Barça la contundent derrota encaixada a Barcelona. El resultat del partit va ser de 5-1. Un partit accidentat entre el Mataró i el Reus eclipsava l'actualitat.

Crònica publicada al diari El Mundo Deportivo, el 18 de març de 1968

La victòria a la pista del Reial Club Deportiu Espanyol deixava al Club Patí Calafell en quarta posició, a només quatre punts del campió, el C.D. Mataró. Els dos equips es veurien les cares en la mateixa temporada, en un partit de trist record i que va marcar la història del Club Patí Calafell. Vilanova i Reus Deportiu compartien el segon lloc. El Club Deportiu Vendrell quedava per sota del Calafell, en cinquena posició.

Article al diari Dicen de final de temporada, transcrit per R. Ferré

Els diaris de l'època destacaven el bon paper del Club Patí Calafell en aquell campionat i en valoraven la trajectòria i el bon joc. També donaven a Massana com a jugador més regular del campionat de l'equip del C.P. Calafell.


El màxim golejador, però, de la temporada va ser "Polo II" amb 25 gols. Lorente el va seguir amb 13 i Massana amb 12. El poder ofensiu del Club Patí Calafell no era dels millors de la lliga, però l'excel·lent defensa i un bon porter van permetre quedar en quarta posició en aquell campionat.

Crònica del diari El Mundo Deportivo del 22 d'abril de 1968

El Mataró es va proclamar campió d'Espanya guanyant el C.P. Vilanova a la final per 4-1. El Montemar va derrotar el C.P. Mieres d'Astúries i va quedar en tercer lloc. Això demostrava el potencial que tenia l'equip del C.D. Mataró que, pràcticament, era la selecció nacional espanyola, amb Largo, Capdevila, Vila i Gallén.

Fitxa federativa del delegat Josep Hugué "Pàmies"

Josep Hugué, conegut pel seu segon cognom, com el "Pàmies", va ser una persona molt activa dins del Club Patí Calafell. En aquella temporada feia les funcions de delegat del primer equip i formava part de la Junta Directiva. En conservem la seva fitxa federativa, corresponent a aquella temporada 67/68, com a delegat. En Josep Hugué va col·laborar en la contrucció de les pistes de la Rectoria i de les escoles.

La Líria (esposa de Marcel Miró) amb la seva filla Maria Àngels i la família Sicart, amb el seu fill, Jordi

L'hoquei era l'únic esport d'equip que hi havia al nucli del poble, per això hi acudien tots els membres de la família, després de la missa dels diumenges. Era un autèntic espectacle i un lloc de trobada per la gent del poble. L'afició hi acudia amb tota la família. A la foto, hi veiem la Líria, esposa de Marcel Miró, la seva filla Maria Àngels i la família Sicart (en Josep i la Feli) amb el seu fill Jordi, el "Siqui".

1 comentari:

  1. Gràcies Ramon, ho havia vist, ara ho faré arribar a tota la familia !
    Moltes gràcies, hi han moltes fotografies q no haviem vist mai !!!

    ResponElimina