dimecres, 25 d’abril del 2012

La "moviola" del primer temps

El partit va ser disputat i competit. El Vallès Calafell CP dominava i sortia ràpid al contracop. El Barcino no sabia com trencar la defensa pressionant dels locals, però va aconseguir fer-ho en alguna ocasió, creant molt de perill a la porteria de Josep Maria Hernàndez.

Un fort xut des de fora de l'àrea, buscant l'escaire, de Javi Luna suposava el 2-0 pel Vallès Calafell CP. El partit es posava de cara pels locals.

El Vallès Calafell CP imposava el ritme en atac i el Barcino aprofitava les contres per crear perill. La manca d'encert, el porter visitant i els pals evitaven que s'incrementés l'avantatge local.

Els calafellencs movien la bola en estàtic, però el Barcino ben plantat impedia que els atacs acabessin amb facilitat. Els contracops visitants eren cada cop més perillosos i més nombrosos. El cansament començava a notar-se, però el porter local estava immens.

Més xuts al pal dels locals i perillosos contracops del Barcino, van ser la tònica de la primera part. No obstant, va ser el Vallès Calafell CP qui aconseguia marcar, posant el 3-0 al descans.