diumenge, 10 de juny del 2012

Amistós a la Festa de l'Esport


Aquest diumenge s'ha disputat un partit amistós entre els veterans del CP Cubelles i els del Vallès Calafell CP, dins la Festa de l'Esport que organitza l'Ajuntament de Calafell. Les entitats esportives participen de la festa i els veterans del Vallès Calafell CP no hem volgut ser menys. Hem disputat el partit per celebrar també el 60è aniversari del CP Calafell.


Abans de començar el partit, un dels nostres patrocinadors ha planta dos lleons al mig de la pista. Han presidit l'escalfament dels dos equips, esperant la foto, que ha arribat en el descans.


La famíla Sevé no ha volgut perdre's el debut del seu pare en un partit amistós, després de l'excel·lent torneig que va disputar a Cerdanyola defensant els colors del Vallès Calafell CP.


El CP Cubelles ha presentat un equip on faltaven dos puntals, el David Pérez (escollit millor davanter de la lliga B en aquest bloc per votació popular) i l'Ernest Martínez (que ha entrat en el cinc inicial de la temporada).


No han faltat a la cita, el Sergi Jardí, el Sergi Bellés, el Toni, el Paco, l'Albert,...


En el Vallès Calafell han jugat els dos porters habituals, el Tutus i el Josep Maria. Han iniciat el partit Ramon Ferré, Josep Rion, Epi i Perin. A la banqueta José Manuel Núñez, Javi Luna, Eugeni i Frederic Sevé.


En el partit hi ha hagut ambient al públic. Els aficionats del CP Cubelles i altres aficionats que s'han apropat a veure la festa de l'esport han pogut gaudir d'un partit amistós, però amb bon joc.


La veritat és que no hi havia gaire defensa i molt joc d'atac.







Josep Rion ha jugat amb el Vallès Calafell CP una estona i amb el CP Cubelles una altra estona.



















Els porters del CP Calafell han volgut sumar-se a l'espectacle i han sortit de la seva porteria en alguna ocasió, per donar emoció, al més pur estil Higuita.



La dona del Josep Maria feia les fotos i ell ha aprofitat per lluir-se i ser fotografiat en aturades espectaculars, lluint les guardes noves!


Al final, molta calor, tots suats i contents cap a casa. El CP Cubelles i els Vallès Calafell CP es tornaran a trobar divendres en una visita, aquest cop, al pavelló de Cubelles.

2 comentaris: