diumenge, 17 de juny del 2012

Campions a Cubelles, de nou!

Gran partit amistós el jugat el divendres entre el CP Cubelles i el Vallès Calafell CP que va acabar amb el resultat de 4-5 pels calafellencs. El CP Cubelles va jugar amb dos reforços provinents del CP Sitges i del CP Monjos que van fer que el partit fos més igualat que mai. Aquí en teniu els videos.

Al final, el Vallès Calafell es va proclamar campió i el nostre "capi" circumstancial, en Jordi Cañellas, va aixecar el trofeig que li va entregar una directiva del CP Cubelles.

El Vallès Calafell CP va anar a jugar un partidet sense pressió, després d'una llarga temporada. L'amistós servia de preparació pel torneig que es disputarà a Calafell el proper dia 14 de juliols.

Els titulars van ser David Tutusaus (porter), Josep Rion, Javi Luna, "Epi" i "Canyi". A la banqueta hi havia Frederic Sevé, Ramon Ferré i Josep Mª Hernàndez (porter).

El Vallès Calafell va jugar molt compacte tot el partit, tot i fer una defensa a l'home en la major part del mateix.

El partit va començar amb un CP Cubelles vestint de blau i tancat en zona, com habitualment ha fet a la lliga B de veterans d'enguany.

Hi havia força públic, ja que abans s'havien disputat partits entre els equips de les categories base dels dos clubs, el CP Cubelles i el CP Calafell.

El primer gol no va trigar en arribar, als tres minuts, Javi Luna culmina una excel·lent jugada, enviant la bola a l'escaire després d'una arrossegada que el porter del CP Cubelles, Albert Rovirosa, no va poder ni veure.

Poc després, en una altra jugada de penetració dins l'àrea, el davanter del Vallès Calafell CP provoca penal. L'àrbitre, Juan Carlos Albacete, un vell conegut dels calafellencs per la seva popularitat en aquesta edició de la lliga B de veterans, va assenyalar la pena màxima.

"Epi", de fort xut, va marcar el 0-2 pel Vallès Calafell CP que feia preveure un partit relativament plàcid.

No obstant, el CP Cubelles va posar en pista la seva "artilleria" i els dos reforços, aconseguint l'empat a dos gols. El primer d'ells marcat per David Pérez de penal. El segon marcat per Borja Ferrer.

El Vallès Calafell CP no es va ensorrar, conscient que el partit seria llarg. Ramon Ferré no va poder aprofitar una rematada, gairebé a porta buida, després d'una excel·lent passada de Frederic Sevé.

No obstant, va ser el mateix Frederic Sevé que, en una forta arrossegada, va marcar el 2-3 pels visitants. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

El Vallès Calafell CP havia defensat tota la primera part en defensa individual i no havia tingut gaires problemes, tret dels minuts on Borja Ferrer va estar en pista.

A la mitja part, alguns jugadors del CP Cubelles conversant amb l'àrbitre Juan Carlos Albacete.

En "Canyi" escalfant al Josep Maria Hernàndez, que va jugar la segona meitat del partit.

El joc es va reprendre amb un nou gol del Vallès Calafell CP, marcat per "Epi".

Un penal a favor dels calafellencs va ser tirat per Josep Rion i, després de pescar el rebuig del porter, li va passar a "Epi" que venia ràpidament a buscar el remat. El porter Albert Rovirosa no va poder fer-hi res!

Després del 2-4, el CP Cubelles va treure, de nou, l'artilleria pesada i Ernest Marínez va aconseguir el 3-4, a passada de Borja Ferrer.

"Epi" protestava els peus que no pitava l'àrbitre a l'àrea local i, en canvi, els que sí pitava en l'àrea visitant.

El CP Cubelles va seguir apretant, però Javi Luna va marcar el 3-5.

El CP Cubelles va escurçar distàncies quan encara faltava la meitat de la segona part, en una jugada de Borja Ferrer.

Finalment, el Vallès Calafell CP va dedicar-se a conteporitzar els darrers minuts del partit i va fer atacs llargs on alguns d'ells acabaven sent joc passiu.

Al final, 4-5 i victòria pel Vallès Calafell CP que va sumar un altre "títol" al seu palmarès.

A la foto de grup cada cop hihavia més gent...

...primer la canalla...

...i, finalment, les dones dels jugadors!

L'entrega de trofeigs va tancar la jornada. El "Canyi" recollia la copa pel Vallès Calafell CP.