dissabte, 2 de juny del 2012

La "moviola" del partit a Vilanova

Em sap greu en un partit amb tants gols no poder oferir-vos un repertori d'algun d'ells, però és el reportatge que tenim. En aquest primer video es veu els minuts de tempteig i de respecte que tenien els dos equips, a l'inici del partit. Es sabia que el partit seria molt llarg i passarien moltes coses, la qualitat dels dos equips ho feia imaginar.

En aquest video, el Vallès Calafell ja guanyava per 2-5. Surten Rion i Canyi a la pista. Després d'un contracop perillós de Juanjo Ferrer, el Frede es torna boig i Rion marca el 2-6, fent embogir més al Frede. No us ho perdeu!

Amb el resultat a favor, la segona part del Vallès Calafell CP va ser de contenció i de deixar passar el temps. La feina estava feta i amb algun gol més quedava rematada. El CP Vilanova B seguia tancat en quadre i no arriscava gens. Una ocasió del Cachi al segon pal, a porta buida, després d'una passada extraordinaria de Javi Luna no acaba en gol per ben poc. Més tard, es repeteix la jugada i és el Canyi el que no encerta el remat. Els calafellencs buscaven els atacs llargs i els vilanovins el xut des de tot arreu, l'actuació dels porters va evitar més gols.