dijous, 7 de juny del 2012

Mollet A - Vallès Calafell CP

El primer partit de la categoria de veterans al torneig de les 24 hores de Cerdanyola va enfrontar als equips del Mollet A i del Vallès Calafell CP. El partit va ser molt disputat i va tenir una part per cada equip. Això es va veure reflectit en el marcador, l'empat a cinc gols demostra la igualtat que hi va haver sobre la pista.

Eren les 9:25 hores del diumenge, veníem una mica adormits des de Calafell i l'equip no venia al complert. El debut del Frederic Sevé "Frede" no es va fer esperar, ja que va formar part del cinc inicial.

El cinc inicial del Vallès Calafell CP va ser Josep Maria Hernàndez (porter), Frederic Sevé, Eugeni Collado, Josep Rion i Joan Tutusaus.

Pel Mollet A, amb samarreta prestada de color rosa, van jugar alguns jugadors habituals a l'equip de la lliga A de veterans, juntament amb algun reforç del Cerdanyola.

El partit va començar amb alguns minuts de tempteig. No obstant, el Mollet A obriria la llauna en els primers cinc minuts. El partit era de dues parts de quinze, sense parar el temps.

El Mollet A seguiria fent valer la seva categoria per anar incrementant l'avantatge, amb gols al contracop i de jugada el·laborada, fins posar-se amb 5-0 en el marcador.

Poc abans del descans, el Vallès Calafell CP escurçava distàncies, fent el 5-1. Això semblava que seria un passeig del Mollet A, però els calafellencs confiaven en la remuntada.

Molt concentrats van sortir a la segona part i els gols no van trigar en arribar. Primer el 5-2, després el 5-3 i el 5-4 a manca de cinc minuts. Quedava molt i l'empat era a tocar.

El Mollet A es veia desbordat pel joc dels calafellencs i no es reconeixia l'equip que ho havia fet tant bé a la primera part.

Els aficionats del Vallès Calafell CP animaven l'equip i vibraven amb els gols i la remuntada que s'anava produïnt.

El Vallès Calafell CP seguia ordenat en defensa i aprofitant la sortida ràpida al contracop. El Mollet A no podia aturar les ràpides sortides des del darrera dels calafellencs.

A manca de vint segons, es planten tres jugadors sols del Vallès Calafell CP davant del porter. La bola la tenia el "Capi", el "Tutus", que surt per darrera la porteria i, a la mitja volta, en el primer pal, fa l'empat a cinc.

A l'altra pal esperava el seu company Frederic el remat, però el "Capi" no li va passar la bola i va clavar el seu golet que donava un punt als calafellencs davant un Mollet A que guanyaria el torneig.

El gol va ser força celebrat pels jugadors del Vallès Calafell CP, més que res per perdre temps i exhaurir els segons que mancaven.

No obstant, Frederic Sevé va forçar una falta que podia haver-se xiulat com a directa, en els darrers segons, força protestada pels jugadors del Mollet A. La falta va fer que el temps s'acabés i l'empat fos una realitat.