dijous, 12 de juliol del 2012

El calendari del Torneig de Festa Major 2012


El Torneig de Festa Major 2012, per primer cop, durarà tot el dia sencer. Pel matí, es disputaran les fases de grups. Per la tarda, es jugaran els creuaments per decidir les posicions finals del Torneig. Per tant, cada un dels equips disputarà tres partits.

Els equips queden dividits en dos grups, el verd i el vermell. En el grup Verd hi ha el CP Alcalà, el CP Cubelles i el Vallès Calafell CP. En el grup vermell hi trobem el Cerdanyola HC, l'HC Montbui i el Calafell All-Stars.

També es disputaran partits d'escola i prebenjamí, entre el CP Calafell i el CP Cubelles. Però, tot just abans de la final, hi haurà un partidet exhibició amb jugadors d'OK lliga, entre els quals hi haurà Marc Coy, José Ramon De Moya, David Càceres, Pere Vàries, Xavi Brichs, Roger Boira, Borja López, Quim Pujades, Sergi Romeu, Ferran Ortoll i Xavier Andreu.



Durant els partits es sortejarà material, entre jugadors i aficionats, cedit per Esports PICNIC del Vendrell, patrocinador del Torneig de la Festa Major 2012, que fa 50 anys que està al costat de l'Hoquei Patins. Esports PICNIC també és distribuidor oficial de la marca RENO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada