diumenge, 29 de juliol del 2012

Resum del Torneig de la Festa Major 2012


El Torneig de la Festa Major 2012 va ser l'edició més espectacular, fins el moment, de totes les que s'han disputat. Va tenir de tot! Molt d'hoquei, però també una gran part d'espectacle i d'harmonia entre els diferents equips. La mostra d'això van ser els nombrosos obsequis que es van regalar i sortejar entre el públic i els jugadors, però també el dinar que es va fer a la carpa annexa al pavelló Joan Ortoll. Sense cap dubte, va ser una edició que mai oblidarem!


El resum del torneig el podeu tenir amb aquestes entrades del bloc, per orde invers, totes les que s'han publicat. En elles podeu trobar el resum dels partits, les millors fotografies, els vídeos dels partits, les anècdotes i els protagonistes del Torneig:
Sense els nostres patrocinadors, res de tot això hauria estat possible. També volem agraïr a l'Ajuntament de Calafell i, en especial, a la Regidoria d'Esports que van posar totes les facilitats per que el torneig fos un èxit. Segur que vam aconseguir, entre tots, una bona promoció de Calafell i que els assistents tinguessin un excel·lent record de la seva estada. Esperem que l'any vinent puguem millorar-ho, encara més. Gràcies a tots!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada