dimarts, 4 de setembre del 2012

Es reprenen els entrenaments


Ja fa uns dies que els veterans del Vallès Calafell CP hn reprès l'activitat d'entrenaments, després de dues setmanes de vacances en el mes d'agost. El motiu de l'avançament és que la setmana que ve, els veterans es desplacen a Holanda a disputar l'EVRICUP i cal entrenar una mica per fer un paper digne. Per això, aquesta nit s'ha fet el tercer entrenament, ja, de la temporada. Aquest cop, l'escenari ha estat la pista de l'IES Camí de Mar, degut a que el Pavelló Joan Ortoll estava adequant-se per rebre l'habitual festival de Rock-a-Billy.


El Frede ha estat un dels protagonistes de l'entrenament. El nou fitxatge dels veterans d'enguany es prepara de valent per fer el seu debut a la lliga. Sens dubte que serà un bon reforç per l'equip, especialment a la defensa, on anàvem curts d'efectius.


Totes les categories del C.P. Calafell estan entrenant durant tota la setmana a la pista de l'IES Camí de Mar, entre ells l'equip d'OK lliga.



Els veterans estaven sorpresos per la presència de públic a la banda, veient detingudament l'entrenament!


Els jugadors impacients no veien el moment d'entrar a la pista...


Fins i tot, en l'escalfament, l'equip d'OK lliga estirava a la tanca de la pista, acabant un entrenament de tres hores! Igual que els nostres...


En una pista de dimensions majors de les habituals, ens perdíem a la pista. Però, segurament, serà el què trobarem a Holanda. Per això, l'entrenament d'avui haurà estat una bona prova per l'EVRICUP.


Sense porters, com és tradició a la casa, i sense les habituals fustes, hem imrovitzat una porteria de circumstàncies a cada banda de la pista. La pilota havia d'entrar a mitja alçada.


El joc ha estat viu i amb cert ritme, tot i les alçades de temporada en què estem.


El Capi, lluint la senyera de la seva samarreta, intentava capturar pilotes per sortir ràpid al contracop.


En l'altre equip, un "nano" anomenat Marc. Ha estat un dels "pichichis" de la nit. Llàstima que no tingui més de 35 anys per venir a Holanda!


La defensa formada per l'Eugeni i el Frede pot ser un mur durant la temporada, però ha estat un colador en l'entrenament d'avui. Queda molt marge de millora!


El Josep Rion lluint la nova samarreta reserva del Barça.


I un del Madrid que li volia prendre la bola...


Amb el Frede volcat en atac, l'Eugeni suava en defensa i es quedava plorant de soletat.


El Perín (aquest any sí!), l'altre fitxatge de luxe per la temporada, vindrà a Holanda d'observador. No té els 35 anys, encara li falta una mica. Però allà estarà animant els seus companys.


L'Eugeni i el Perín s'ha trobat diversos cops a la pista.


A la banqueta, ambient distès i el Josep Maria, cansat d'anar a l'Aqua Park de Salou, ha fet campana en l'entrenament.


El Marc disfrutant de l'experiència d'entrenar amb els seus ¿ídols?...


Jo.


El Frede descansant i buscant aigua.


El Javi, més prim, ha fet bondat durant l'estiu.


Jo, al mig.


El Canyi suant i bebent aigua, feia una excel·lent temperatura i certa calor. Però l'airet que passava s'agraïa molt. Els dos primers entrenaments van ser autèntiques saunes pels jugadors.


L'Epi també refrescant-se, al final de l'entrenament. Tots apunts, doncs, per anar a Holanda!

4 comentaris:

  1. Enhorabuena , espero que lo paséis genial en Holanda ;))

    ResponElimina
  2. Que tingeu molta sort a Holanda sobretot deixeu el els veterans de catalunya ven amunt ARAÑA NEGRA.....................a a por ellosssssssssssssss..…

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Josep! Intentarem fer bon paper, però el més important és que ens ho passem bé. Una abraçada i fins aviat!

      Elimina