diumenge, 28 d’octubre del 2012

(1975/76) Estrena de la nova pista


En aquest video veiem el primer partit a la nova pista, situada entre el Poble i la Platja, que seria la base del futur nou pavelló. No hi havia graderia i els vestidors eren uns mòduls prefabricats metàl·lics de la Creu Roja, sense aigua calenta a les dutxes. L'equip visitant va ser el C.D. FEMSA de Madrid i la victòria va ser pels locals per 13-2, el dia 5 d'octubre de 1975, a la segona jornada de la lliga 75/76. El primer gol oficial a la nova pista el va marcar Josep Maria Palau.

Col·loquialment, la pista era anomenada "pista del passeig" per la seva ubicació en l'actual Passeig de la Unió, llavors anomenat Passeig de Rafael Fernández Martinez, recordant un governador de la província. Un camí de terra conduia des del Passeig a la pista, entremig de les vinyes. En el video veiem l'àrbitre sevillà, senyor Cuevas, un dels Pioners, i Josep Maria Papiol "Angelet", entre el públic.

2 comentaris:

  1. uns record molt "guay" la veritat es que ja no men recordaba de la pista descoberta, he tingut una sensaciò molt bonica cuan li vist, la veritat es que feu que es posi " la gallina de piel" enhorabona tambe per els reportatges del Yanko i del nicolau, bueno de tots
    felicitats per fernos recorda antics episodis del cp calafell

    ResponElimina
  2. Doncs en vénen més d'aquests. En aquesta temporada ja es va filmar un partit sencer en aquesta pista davant del Montemar d'Alacant que penjarem en breu.

    Gràcies a vosaltres que ens envieu informació i fotografies que ens permeten explicar-ho tot!

    ResponElimina