dissabte, 1 de desembre del 2012

El Montbui fa valer el factor pista

HC Montbui 6 - Vallès Calafell CP 4

Bon partit dels dos equips debutants a la lliga A de veterans, en el Pavelló de Can Passanals. Els dos conjunts van defensar a l'home i van jugar dur, intentant emportar-se els tres punts en un partit molt ajustat. El Vallès Calafell CP volia endur-se la primera victòria, però l'HC Montbui va fer valer el factor pista per guanyar. El resultat ajustat, demostra la igualtat dels dos equips sobre la pista.

Només arribar al pavelló, en una pissarra, al més pur estil Menú del dia, s'anunciava el partit de la jornada a Santa Margarida de Montbui. Amb espectadors veient el joc des de la graderia i a peu de bar, va crear sensació a la petita localitat, a tocar d'Igualada.

El més important, abans del partit, ja estava preparat!

Les retallades també han arribat a Can Passanals, en Bob Esponja i el Shin Shan ens les anuncien!

El partit va començar molt bé pel Vallès Calafell CP, ja que marcava en la primera jugada del partit, amb una arrossegada per l'escaire de Javi Luna, l'home gol calafellenc, que posava el 0-1 en el marcador. Tot i això, faltava molt partit per endavant i els dos equips n'eren conscients.

La victòria visitant momentània va durar diversos minuts, fins que el conjunt local va aconseguir empatar i, poc després, posar-se per davant en el marcador, 2-1. El Vallès Calafell CP no jugava malament, però els gols del Montbui van fer que demanés un temps mort per a que no es trenqués el partit.

En la represa, el conjunt local assolia el 3-1. Però, Epi, d'un bon xut des de la frontal de l'àrea, col·locava el 3-2 en el marcador. El partit estava animat i interessant. Els dos conjunt defensaven de forma individual i es veien jugades trenades i d'u contra u, també.

El públic gaudia de l'espectacle. En Josep Maria Hernàndez, sota els pals, aturava els xuts dels jugadors locals i permetia sortir al contracop al conjunt del Vallès Calafell Cp, molt ben posicionat en pista i molt concentrat en defensa.

No obstant, abans d'acabar la primera part, el Vallès Calafell CP arriba a la desena falta. La jugada va ser molt protestada pels calafellencs. S'atura el cronòmetre a set dècimes del final i sense temps, gairebé, de llençar la falta. El "xino" és l'encarregat de xutar pel conjunt local i, sense temps per fer jugada, xuta i marca, col·locant el 4-2 en el marcador. El porter visitant no pot fer-hi res. Amb aquest resultat s'arriba al descans.

En la segona meitat, les defenses seguien igual i els dos equips mantenien el nivell i el ritme de joc. El Vallès Calafell CP fent constants rotacions dels seus jugadors i l'HC Montbui sense fer un sol canvi en tot el partit. Pinyol, que retornava després d'una lesió, i Parera eren els dos jugadors locals que estaven a la banqueta.

El Montbui aconsegueix fer el 5-2. Però, Ramon Ferré, en una excel·lent jugada de combinació amb Epi i desfent-se del seu marcador, aconsegueix fer el tercer gol pels calafellencs, clavant-la a l'escaire dret de la porteria de "l'aranya negra", Josep Mir. Sense cap dubte, la millor jugada de la nit!

Semblava que hi havien opcions de remuntada pel conjunt del Baix Penedès. Però un nou gol del Montbui, marcat per David Comte posava el 6-3 que semblava decidir el partit.

Abans del final, un nou gol de Javi Luna, posava emoció en el partit, novament. Però, el conjunt local es va dedicar a congelar la bola en els últims minuts i endur-se així els tres punts.

El Vallès Calafell CP va donar bona imatge, però no va poder transformar una falta directa de que va disposar. Per l'altra banda, el Montbui va desaprofitar un penal i una altra falta directa que va xiular l'àrbitre.

Els dos equips són conscients de les dificultats per guanyar fora de casa i, per això, intenten amarrar el màxim de punts en els seus pavellons. El Vallès Calafell CP té ganes d'assolir ja la primera victòria i, el proper rival, l'UE Horta, serà un bon equip per intentar-ho!

Abans d'acabar la crònica, destacar el paper dels dos porters visitants, el Josep Maria i el Tutus, un a cada part. Aquest cop, hem anomenat MVP al primer, ja que el David en porta dos de consecutius. Ells dos estan demostrant un bon nivell i aguanten l'equip prou bé al darrera. Segur que si afinem en atac, començarem a guanyar!