diumenge, 16 de desembre del 2012

Final disputada davant el CP Cubelles

CP Cubelles 2 - Vallès Calafell CP 4

La gran final del II torneig de Nadal de Cubelles va enfrontar dos equips amics, dins i fora de la pista, el CP Cubelles i el Vallès Calafell CP. El bon rotllo, l'amistat, el companyerisme i l'harmonia entre els dos equips es va deixar, per uns moments, de banda i va donar lloc a un partit més físic que de costum. Però, la sang no va arribar al riu, ni molt menys. Els dos equips volien guanyar i van utilitzar les tàctiques i tècniques pròpies de la categoria de veterans per a fer-ho. Al final, l'ofici dels calafellencs es va imposar per un ajustat 4-2 que els donava el títol, novament.

Aquest cop, el Vallès Calafell anava vestit de taronja. El cinc inicial va variar respecte la semifinal, "Canyi" es quedava a la banqueta en benefici de Josep Rion (que va jugar tot el partit). No obstant, els relleus van suposar que tots els jugadors disposessin de minuts. El porter, Josep Maria Hernàndez, repetia durant tot el partit, a la porteria.

En el primer temps, el Vallès Calafell es va aconseguir avançar amb un 2-0, fruit d'un xut llunyà i una arrossegada de Frederic Sevé que batien el porter local, "Ferritxe". En els dos gols, el porter cubellenc no va poder fer-hi res. No obstant, el CP Cubelles aconseguia, abans del descans, el 2-1.

En la represa, el Vallès Calafell CP va jugar amb l'ofici de la lliga A i va anar a un mateix ritme durant tot el partit. Així, va aconseguir el tercer gol, 3-1, que li donava avantatge i tranquil·litat per afrontar la recta final del partit. Cinc pals de Josep Rion i dos del "Tutus" podien haver donat més marge a la victòria taronja, però no van entrar.

El CP Cubelles va aconseguir el perillós 2-3, a sis minuts pel final, en una jugada desafortunada pel Calafell. Però, els homes del Baix Penedès no es van enfonsar i, conscients que quedava poc per acabar el partit, van seguir jugant al ritme habitual. D'aquesta manera, va arribar el 2-4, definitiu. Els darrers minuts van ser jugats amb molt de cap pel conjunt visitant i van ajudar a endur-se, novament, el II Trofeig de Nadal de Cubelles.

L'afició calafellenca va gaudir de la jornada i de la victòria del seu equip. Novament, havíem passat un matí en família i fent esport.

Les bromes van ser la nota destacada en la fotografia de grup, després del torneig. Els equips s'ho havien passat bé i ho demostraven amb somriures i juguesques pròpies de l'edat.

Ja hi havia gana i tothom esperava l'hora del dinar!