divendres, 11 de gener del 2013

Espia a la fresca!


Un cop més, el nostre espia s'ha apropat a veure un partit del CP Vilafranca per a veure com juga el nostre rival del dilluns, el CP Congrés. Aquest cop no ha estat al pavelló vilafranquí, sinó a la pista descoberta del Congrés. Els informes que ens ha enviat han hagut de ser descongelats, ja que la nit va ser molt i molt freda! No hem pogut veure tot el partit, coses del GPS... però hem vist tots els gols. Un d'ells no l'hem pogut filmar, el primer. La resta sí. L'esforç ha valgut la pena i dilluns podrem aplicar allò que hem après del nostre adversari.

VS

El partit entre el CP Vilafranca i el CP Congrés ha estat a l'alçada d'aquesta lliga tant igualada. El CP Congrés defensant a l'home i amb un equip jove i fort físicament. El CP Vilafranca fidel al seu estil de defensa en zona i al contracop, amb homes experimentats i veterans. Dos equips forts i en una pista petita, com la del Congrés, que fa poc va celebrar els seus 50 anys a la fresca!

El partit l'ha guanyat el Congrés, per 4-0. Però cal dir que una de les àrees era gairebé impracticable per la humitat de la pista. La freda nit barcelonina ha convertit una gran part de l'àrea en una pista de gel, ja veureu les jugades. No obstant, cal dir que aquest fenomen no ha influit en cap dels gols, aparentment. Però si que ho ha fet en els ànims dels jugadors vilafranquins, que patien per la seva integritat. Tot un mèrit jugar en aquestes condicions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada