dimarts, 29 de gener del 2013

Més a prop de la victòria!

Vallès Calafell CP 5 - Cerdanyola CH 6

No ha pogut ser! El Vallès Calafell CP ha tornat a encaixar una nova derrota, un cop més, en un partit que estava dominant. Els calafellencs han sortit amb paciència i rigor defensiu, avançant-se en el marcador amb un 3-1 que semblava donar ales a l'equip local. Però, el Cerdanyola de Joan Carles Aguilera i Quim Paüls ha donat la volta al marcador fins el 3-6 que semblava sentenciar el partit. En els darrers minuts del partit, una defensa pressionant ha portat a poder empatar al conjunt local, però no s'ha pogut passar del 5-6 definitiu.

El partit començava de la millor manera possible pels locals, un golàs de Javi Luna, per l'escaire de la porteria del Cerdanyola CH, suposava el 1-0 en el marcador. Uns minuts més tard, en un contracop, el Cerdanyola CH aconseguia l'empat. El partit era disputat i els dos equips defensaven de manera ordenada i seriosa. En el primer temps cal destacar la bona actuació del porter local, Josep Maria Hernàndez.

Poc abans del descans, el Vallès Calafell CP s'avançava amb un gol de Rion, 2-1. L'àrbitre del partit, Honorino Boada, s'empassava un gol de Javi Luna que havia entrat de manera clara. La bola havia rebotat a la xapa de l'interior de la porteria i l'àrbitre no l'ha pogut veure. Els jugadors del Cerdanyola CH han reconegut, al final del partit, que la bola havia entrat. Amb aquest resultat favorable als calafellencs s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat de la millor manera possible pel Vallès Calafell CP, amb el 3-1 marcat per Epi que semblava donar un clar avantatge al conjunt local. Aquest cop, la victòria semblava estar més a prop. Però, en dos minut, i en dues jugades desafortunades el Cerdanyola CH ha aconseguit empatar. David Tutusaus que havia sortit fred a la segona part, veia com els davanters del Cerdanyola li feien tres gols més i posaven el 3-6 que semblava trencar el partit.

Javi Luna ha fallat un penal en el segon temps que podia haver servit per escurçar distàncies. Però, a manca de sis minuts, el Vallès Calafell CP ha defensat a l'home jugant-se el tot pel tot. Aquesta valentia local ha donat els seus fruits.

El Cerdanyola CH ha sumat la desena falta i l'encarregat de picar-la ha estat Miguel Àngel Perín, que ha marcat de manera magistral el 4-6. Aquest gol ha esperonat l'equip local i ha fet dubtar als jugadors del Cerdanyola.

A manca de dos minuts, Josep Rion feia el 5-6 que posava emoció en el marcador fins el final. Els jugadors del Cerdanyola CH, però, han forçat la desena falta d'equip del Vallès Calafell CP. Quim Paüls ha llençat la falta i David Tutusaus ha pogut aturar-la.

Al final, però, el Cerdanyola CH ha jugat amb el temps i ha sabut contenir les envestides locals per buscar l'empat. Ha estat una llàstima, novament, ja que el Vallès Calafell CP havia fet un bon partit. Aquest cop, el fet de sortir fred el porter, al segon temps, ha estat clau pel desenllaç del partit. Poc a poc anem millorant en el joc defensiu i col·lectiu, ara ens falta acabar de definir els petits detalls que ens fan perdre els partits que, en molts casos, tenim guanyats. Hem de seguir perfeccionant aquests detalls!