divendres, 25 de gener del 2013

Tots a taula!


El sopar després del partit amb el CE Noia Freixenet va ser molt concorregut. No hi ha dubte que, allà on anem, som l'equip que més es queda a assaborir el tercer temps i, molts cops, el quart, també! Aquest cop, no va ser menys. Amb l'excusa de poder conversar amb el "Papi", tot l'equip al complert es va quedar a degustar el sopar de Sant Sadurní.


L'equip local va ser un bon amfitrió. Es va parlar d'hoquei, d'anècdotes i d'històries de fa temps, especialment entre el "capi" i el "papi", que s'ho van passar d'allò més bé, un davant de l'altre, cara a cara.


El lloc escollit va ser el Selecte, regentat per gent d'hoquei, com és l'actual porter del CP Vilanova d'OK lliga. Un lloc agrdable, net i curiós, on es menja bé i amb una llum ambiental molt... blavosa, a l'estil Night Club, gairebé.


Els veterans del Vallès Calafell CP van estar força bé en aquest local, parlant del partit i d'aquelles coses que es poden millorar, que cada cop són menys.


Unes patates amb una salsa especial obrien el sopar.


Pernil salat i un assortit de formatges servien per anar fent boca.


El Rion, de manera sorprenent, no bebia cervesa...!!!! Es guardava per després.


Uns trocets de llom de porc amb una salsa agredolça, el millor del sopar!


El Tutus tenia molta set... i el Frede no parava de xerrar!


El cava no podia faltar a la taula!


De postre, el Ramon va demanar un iogurt grec, mireu quina pinta!


L'ambient va ser bo i cordial. Els primers en marxar, però, l'equip local, que va ser acomiadat amb ironies i bromes dels calafellencs. Un cop que tenim un viatge a prop, ho aprofitem!


Alguns es van demanar un partís de formatge i altres coses.


Abans de marxar, però, un brindis per celebrar que...


Per celebrar que... som vius? Tant se val, tota ocasió és bona per a celebrar-ho!

1 comentari:

  1. Sopar com sempre, celebrant ser últim, no es fàcil jugant tan be i ser últim

    ResponElimina