dijous, 14 de febrer del 2013

Derbi a Vilafranca del Penedès

VS

Demà divendres, visitem la pista del CP Vilafranca, un dels equips que va el·ludir el descens en la darrera jornada de la passada edició de la lliga A de veterans. Tot i això, té un bon equip format per Ramon Güell, Pep Vinyals (porter),... un equip difícil de batre. Però ho haurem d'intentar, tot i que el darrer antecedent no és gaire favorable pel Vallès Calafell CP.

A casa seva, en un partit d'entrenament, el primer de la temporada passada, ens van derrotar per un contundent 9-4. No obstant, a casa, al desembre, ens vam poder treure l'espineta, guanyant-los per 5-3. Segur que el partit d'avui no tindrà res a veure amb cap d'aquests dos precedents, avui és de competició oficial i voldrem guanyar els dos equips!


Aquesta temporada, el CP Vilafranca rebia els rivals que teníem nosaltres a la següent setmana. Així que hem anat a espiar-los algunes vegades, com per exemple davant del Sant Celoni, davant del Montbui,... Per tant, l'hem vist jugar forces vegades. És un equip que juga en zona oscil·lant i sap sortir al contracop. Ben posicionat en defensa, és un equip difícil de batre. El seu joc és propi d'un equip veterà, del més pur estil. I, per tant, un equip experimentat i que sap jugar els partits molt igualats. Haurem de suar i tenir paciència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada