dijous, 21 de febrer del 2013

Una base cada cop més forta

Juvenil A del C. P. Calafell de la temporada 1979/80

El Club Patí Calafell tenia set equips de base en la temporada 1979/80. Un d'ells era el Juvenil A que va quedar subcampió provincial. En el seu grup va jugar deu partits, acabant invicte, marcant cent vint-i-quatre gols i rebent-ne catorze. En la final, a doble partit, es va enfrontar al Reus Deportiu. L'anada, a Calafell, va ser amb victòria per 4 a 2. Però, a la tornada, a Reus, va caure derrotat per 6-2. També, va quedar subcampió del Trofeig Excel·lentíssima Diputació de Tarragona. El trofeig es va disputar en tres grups, el Calafell va quedar campió del seu amb sis victòries en sis partits jugats, marcant quaranta-cinc gols i encaixant-ne onze. En la fase final va empatar a dos gols, amb el Reus Deportiu. Però va ser derrotat pel Club Natació Reus "Ploms" per 3 a 4.

La plantilla la formaven Josep Maria Guinovart, Josep Pallarès, Jaume Ràfols, Albert Almirall, Jaume Ortoll, l'auxiliar Enrique Garcia (a dalt), el porter Infantil Pepín Ruedas, el porter Joan Carles Suau i Josep Olivella (a sota). L'entrenador era en Joan Rovira i Palau.

Juvenil B a la pista del C. N. Reus "Ploms", cedida per José Luís De la Cruz

Degut a la gran quantitat de nois d'aquesta edat, es va fer un Juvenil B per a donar minuts a tots que, en el Campionat Provincial, va disputar deu partits, aconseguint una sola victòria i dos empats. Va marcar trenta-un gols i en va rebre seixanta-tres. En el Trofeig Excel·lentíssima Diputació de Tarragona va assolir un empat i cinc derrotes, marcant dinou gols i rebent-ne seixanta-un.

El Juvenil B servia per a fer un rodatge a jugadors de la categoria Infantil, preparant-los per a la següent temporada. La plantilla la formaven l'entrenador Ramon Ferré, Jordi Sicart, l'Infantil Josep Montejo, "Salvi" Raventos (a dalt), Rafel Weiler, el porter Joan Papiol i Ramon Collado (a sota). També formava part de l'equip en Rafael Sánchez Broncano.

Es van fer, també, dos equips de la categoria Infantil. En l'Infantil A hi havia Pepín Ruedas (porter), Josep Montejo, Anacleto Àvila, Juan Manuel Espinosa, Jordi Alari, Xavi Montserrat i Jordi Raventós. Aquest equip era d'últim any a la seva categoria i va quedar subcampió provincial, disputant vuit partits, amb sis victòries i dues derrotes, marcant trenta-un gols i rebent-ne vint-i-tres. En el Trofeig Excel·lentíssima Diputació de Tarragona va jugar sis partits, amb tres victòries i tres derrotes, marcant vint-i-vuit gols i rebent-ne vint-i-tres. L'entrenador era en Ramon Ferré.

L'Infantil B estava format per jugadors de primer any, on hi havia Joan Papiol i Vidal (porter), Llorenç Olià, Antonio León, Carles Rovira, Matías Perín, Josep Jané, l'aleví Isaac Espiña, Joan Plana i Josep Mañé. L'entrenador era en Ramon Ferré. Aquest equip no va guanyar cap partit del campionat provincial, marcant divuit gols i rebent-ne cent vint-i-quatre. En el Trofeig Excel·lentíssima Diputació de Tarragona va disputar sis partits, amb una victòria, marcant vint gols i rebent-ne quaranta-sis en contra.

Aleví del Club Patí Calafell de la temporada 1979/80

En la categoria Aleví, el Club Patí Calafell va fer un sol equip pel Campionat Provincial. Van jugar deu partits, aconseguint set victòries i tres derrotes. Van marcar cinquanta gols i en van encaixar catorze. Van ser tercers classificats en el campionat. La plantilla la formaven el delegat José Luís De la Cruz, Òscar De la Cruz, Isaac Espiña, Ramon Jornet (a dalt), Jordi Hill, Pere Solé, Joan Carbó (porter), Enric Fontanillas (porter) i Joan Tutusaus (a sota). També hi havia en aquest equip en Jaume Juncosa (porter), Jaume Solé i l'Emilio Martín. L'entrenador era en Ramon Solé Rubió.

Una altra aliniació de l'Aleví del C. P. Calafell que va jugar el Campionat Provincial

En aquesta fotografia veiem una aliniació d'un altre partit de l'equip Aleví, on apareixen Emilio Martín, Isaac Espiña, Ramon Jornet, Òscar De la Cruz (a dalt), Jaume Solé, Enric Fontanillas (porter), Jaume Juncosa (porter) i Pere Solé.

Una altra aliniació de l'Aleví del C. P. Calafell que va jugar el Campionat Provincial

En un partit a la pista de La Riera de Gaià, l'equip Aleví va ser el format per Isaac Espiña, Ramon Jornet, Òscar De la Cruz, Jordi Hill (a dalt), Benjamí Peña (porter), Pere Solé i Jaume Solé (porter).

Benjamí Peña fent de porter a la pista de La Riera de Gaià

Ocasionalment, en Benjamí Peña va vestir-se de porter per a disputar aquell partit, a La Riera de Gaià.

Isaac Espiña a la pista de La Riera de Gaià
Jordi Hill a la pista de La Riera de Gaià
Ramon Jornet a la pista de La Riera de Gaià
Jaume Solé fent de porter al pavelló de Calafell

En Jaume Solé va començar la temporada 1979/80 fent de porter de l'equip, en alguns partits. Més tard, passaria a ser jugador, com el seu germà Pere.

Jaume Solé fent de jugador a la pista del C. E. Vendrell
Pere Solé al pavelló de Calafell

El Pere Solé feia les funcions de capità de l'equip Aleví.

Aleví A del C. P. Calafell que va jugar el Trofeig Excel·lentíssima Diputació, a la pista del C. P. Valls

Es va crear un Aleví A, amb jugadors de primer any, per disputar el Trofeig Excel·lentíssima Diputació de Tarragona. L'equip estava format per Joan Carles Sevil, Josep Portillo, Marcos Romero (a dalt), Joan Tutusaus, Jaume Juncosa (porter), Jordi Hill i Benjamí Peña (a sota). També formava part de l'equip el porter Joan Papiol. L'entrenador era en Ramon Solé Rubió. Va disputar sis partits, amb cap victòria, marcant cinc gols i rebent-ne cinquanta-sis.

Marcos Romero Castro, a la pista del C. P. Valls
Joan Carles Sevil, a la pista del C. P. Valls
Josep Portillo, al pavelló de Calafell
Aleví B del C. P. Calafell que va jugar el Trofeig Excel·lentíssima Diputació, a la pista del C. E. Vendrell

L'Aleví B, format majoritàriament pels jugadors que havien jugat el Campionat Provincial, va disputar també el Trofeig Excel·lentíssima Diputació de Tarragona. Van jugar deu partits, aconseguint set victòries i dos empats. Van marcar vuitanta-un gols i en van encaixar vint-i-un. Van ser segons del seu grup. El seu delegat era en José Luís De la Cruz i els jugadors Òscar De la Cruz, Ramon Jornet, Isaac Espiña (a dalt), Emilio Martín, Jaume Solé, Joan Carbó (porter) i Pere Solé (a sota). També formava part de l'equip Enric Fontanillas (porter). L'entrenador era en Ramon Solé Rubió.

Equip aleví B, a la pista del C. N. Reus "Ploms", cedida per José Luís De la Cruz

En una altra aliniació de l'Aleví B, a la pista del Club Natació Reus "Ploms" hi veiem a Òscar De la Cruz, Ramon Jornet, Isaac Espiña, Emilio Martín (a dalt), Pere Solé, Joan Carbó (porter) i Jaume Solé.

Alguns jugadors de l'equip aleví B, cedida per José Luís De la Cruz

En aquesta fotografia veiem a Òscar De la Cruz i Emilio Martín, arribant al vestidor de l'equip en un dels desplaçaments durant la temporada.



El públic dels dissabtes era força nombrós

Els partits dels equips base es disputaven els dissabtes per la tarda i eren seguits per un públic força nombrós, despertant molta expectació i interès en l'afició. A la fotografia, veiem a José Collado, Josep Maria Romeu, Joan Ortoll, Paco Casado, Manuel Arévalo, Luís Escudero i Alfonso Mansilla, entre el públic que anava al pavelló a veure els partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada