dimarts, 26 de març del 2013

Aquest any, anem a Portugal

El Vallès Calafell CP disputarà, a Coimbra (Portugal), un torneig Internacional en motiu del 75è aniversari de la secció de l'Associació Acadèmica de Coimbra. El campionat es disputarà els propers dies 13 i 14 d'abril. El dissabte es disputarà la fase de grups, amb tres equips a cada grup. El diumenge pel matí es jugaran els creuaments per decidir l'ordre de la classificació. Així, doncs, el Vallès Calafell CP serà un dels sis equips participants en la categoria de veterans. La resta d'equips seran l'Acadèmica de Coimbra, el FC Porto, l'Acadèmica Amadora, l'HC Mealhada i el SC Tomar.

Els grups estaran repartits de la següent manera:

Grup A:
Associaçâo Académica de Coimbra
Futebol Clube do Porto
Hoquei Clube da Mealhada
Grup B:
 Associaçâo Académica da Amadora
Sporting Clube de Tomar
Vallès Calafell CP

Els horaris dels partits seran els següents:

Dissabte, 13 d'abril.
14:00h. Associaçâo Académica de Coimbra - Hoquei Clube da Mealhada
15:00h. Associaçâo Académica da Amadora - Sporting Clube de Tomar 
16:00h. Futebol Clube do Porto - Hoquei Clube da Mealhada
17:00h. Vallès Calafell CP - Sporting Clube de Tomar 
18:00h. Futebol Clube do Porto - Associaçâo Académica de Coimbra
19:00h. Associaçâo Académica da Amadora - Vallès Calafell CP

Diumenge, 14 d'abril.
9:30h. Tercer classificat grup A - Tercer classificat grup B
10:30h. Segon classificat grup A - Segon classificat grup B
11:30h. Primer classificat grup A - Primer classificat grup B
12:30h. Cerimònia de premis.

L'A. A. Coimbra és un dels clubs amb major tradició d'hoquei, podeu veure la seva web i el seu Facebook. També tenen blog. Els seus 75 anys d'existència són el millor aval per a demostrar la seva tradició i arrelament a la ciutat. Aquí en teniu una mostra en un petit vídeo.


També podem veure el blog d'un altre equip participant, l'Sporting Clube de Tomar, enquadrat en el nostre grup. Aquí teniu el seu blog. Sembla que el seu nivell és molt alt i parteixen com un dels equips favorits per a estar a la final.


A dalt, Rui Miguel, Francisco Vilhena, Arega, Capitolino, Peter, Luis. A sota, João Rui, Beirante, Vitorino, Miguel Santos. Aquesta imatge correspon al Torneig de Veterans "Queima das Fitas" (edició 2012), on es van enfrontar a equips coneguts pel Vallès Calafell, com el Parede o el conjunt de l'Os Lobinhos.



A la xarxa també hem trobat imatges d'un entrenament dels veterans del FC Porto. En definitiva, rivals d'entitat de terres portugueses, amb hoquei d'alt nivell al més pur estil portuguès.


 
   
    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada