dilluns, 11 de març del 2013

Jornada 15 - 17 de març

Jornada 15 - 17 de març


dilluns 11
FC Barcelona - CP Congrés
dimarts 12
CH Palafrugell - CF Cuatro Vientos 
dimecres 13
UE Horta - Cerdanyola CH
Girona CH - Vallès Calafell CP
divendres 15
HC Montbui - CE Noia Freixenet
CP Sant Celoni A Lab. Feltor - CP Vilafranca
Descansa: Mollet HC

El primer partit s'ha avançat a dilluns i enfrontarà al Barça i el CP Congrés, dos equips forts i amb aspiracions de Final Four. El Barça, líder de la classificació, surt com a clar favorit per a endur-se la victòria.

La segona jornada tindrà un partit entre els dos conjunts de la Costa Brava. El CH Palafrugell que ocupa la part baixa de la classificació rep el CF Cuatro Vientos, segon classificat. Els dos equips porten dinàmiques diferents a la lliga, però en un derbi tot pot passar.

El dimecres es disputen dos partits, el Cerdanyola CH visita la complicada pista de l'UE Horta. Els dos equips juguen de manera molt similar i s'espera un resultat ajustat. A ambdós conjunts els costa molt marcar gols, però l'Horta voldrà sumar la victòria per a sortir dels llocs de descens directe.

També, el dimecres, el Vallès Calafell CP visita la pista del Girona CH, en un partit decisiu per a les opcions de mantenir la categoria. El Girona CH està tercer per la cua i pot rebre una sanció de la Federació per no haver comparegut en el partit davant el Cerdanyola CH. Si el Vallès Calafell CP és capaç de guanyar, s'apretarien molt les darreres posicions de la classificació i tindrien clares opcions de sortir del pou que venen ocupant durant tot el campionat.

L'HC Montbui rep el CE Noia Freixenet en un partit on es juga més que tres punts. Els dos equips estan lluitant frec a frec per a ocupar una de les places que dóna accés a la Final Four. Els de l'Anoia volen recuperar-se de la contundent derrota que van rebre a la primera volta, on el Noia els va guanyar per 10-5. Veurem si en aquests partit hi juga Guillem Cabestany, tècnic del CE Vendrell que s'ha proclamat campió de la Copa del Rei, recentment.

El CP Vilafranca visita una pista complicada, la del CP Sant Celoni A. L'equip local està ben situat i és molt difícil de vèncer a casa seva. El Vilafranca tirarà d'ofici, però veurem si pot arrencar quelcom positiu de la seva visita. En la primera volta, sorprenentment, els de l'Alt Penedès van donar la sorpresa i van guanyar el Sant Celoni per 4-2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada