dissabte, 2 de març del 2013

Resultats de la jornada 13

Jornada 13 - 3 de març

dilluns 25
2   Vallès Calafell CP - CF Cuatro Vientos   5
dimecres 27
7   CE Noia Freixenet - CP Sant Celoni A Lab. Feltor   4
dijous 28
4   CP Congrés UE Horta   1
0   Cerdanyola CH - Girona CH   0 (*)
divendres 1
4   CP Vilafranca CH Palafrugell   3
5   Mollet HCHC Montbui   8
Descansa: FC Barcelona


El Vallès Calafell CP s'enfrontava al segon classificat de la categoria, el CF Cuatro Vientos de Joan Ayats. El conjunt de Blanes partia com a favorit, però el Vallès Calafell CP, en cinc minuts, ja guanyava per 2-0. Al final, l'ofici i l'encert dels blanencs van donar-los la victòria. El Vallès Calafell CP no va tenir sort, quatre pals i un gol no concedit per l'àrbitre haurien pogut canviar la truita. Aquí podeu veure gran part del partit.

El CE Noia Freixenet va vèncer al Sant Celoni A per 7-4, demostrant les seves aspiracions enguany a entrar a la Final Four. Els de Sant Sadurní són un equip fort, especialment a casa, i ho van demostrar, novament. Amb aquesta victòria superen en la classificació el seu adversari en aquest partit.

El partit entre el Girona CH i el Cerdanyola CH no es va jugar, ja que el Girona presentava un porter amb fitxa de Segona Catalana i va demanar permís als locals. Per tal de no alterar la competició, el Cerdanyola va dir que, si jugava aquest porter, protestaria l'acta. Els gironins van demanar a la Federació ajornar el partit i no es van presentar a disputar-lo. L'àrbitre va aixecar acta, però veurem què decideix la Federació. Tant de bo tothom fes com el Cerdanyola i no s'adulterés la competició d'aquesta manera. El Girona ja ha estat sancionat amb la pèrdua d'un punt per l'aliniació d'aquest porter, però hi ha altres partits, on ha puntuat, que l'equip rival no ha fet la protesta. Això no hauria de tolerar-se!. (*) Finalment, el Comitè de Competició ha resolt donar els punts al Cerdanyola CH i sancionar amb un punt al Girona CH.

L'enfrontament entre el CP Congrés i l'UE Horta es va ajornar i no hi ha data per disputar-se el partit, suposem que el motiu va ser la pluja. En aquesta jornada, però, s'acaba la primera volta. Veurem si la Federació compleix el què va dir i dóna els punts als equips que hagin tingut la voluntat de disputar-los, tal i com va prometre. En aquest cas, no creiem que fos culpa de cap dels dos equips, per les inclemències metereològiques.

El CP Vilafranca aconseguia una important victòria davant el CH Palafrugell, a la seva pista. Els vilafranquins es van imposar per un ajustt 4-3, fent valer el factor camp a favor.

La jornada acabava amb la victòria important i sorpresiva de l'HC Montbui a la pista del complicat Mollet HC. Els del Vallès no són l'equip de l'any passat i el Montbui continúa imparable cap a la Final Four. Amb el 5-8 es col·loca tercer de la classificació de la lliga A de veterans, un èxit sorprenent per a un debutant en aquesta categoria.

El partit entre el CP Congrés i l'UE Horta es va jugar el 9 de maig i va acabar amb victòria local per 4-1. El Congrés era el favorit, però l'Horta no li va posar fàcil. Una defensa en zona i tancada va dificultar la victòria dels de La Sagrera.

Lliga B

dimecres 27
9   UE La Garriga - CE La Salle Bonanova   4
dijous 28
6   G.E.i E.G. - CT Barcino   4
divendres 1
0   HC Esplugues - CP Vilanova   0 (*)
4   Sant Celoni B Lab. Feltor - CP Cubelles   2
dilluns 4 de juny
0   CH Valldoreix - CP Malgrat   0 (*)
Descansen: CH Ripollet A i CH Ripollet B

A la lliga B, el partit estrella de la jornada era el que enfrontava el CH Valldoreix i el CP Malgrat, dos dels equips forts de la categoria. Aquest duel de titans no es va disputar, finalment, i la Federació va donar els punts al que no havia ajornat el partit. El partit entre el Cubelles i el Sant Celoni B es va ajornar per manca d'efectius del conjunt del Garraf i es va disputar el 22 de maig. El partit, sorprenentment, es va acabar amb victòria local per 4-2. Els cubellencs van fer el pitjor partit de la temporada i els locals van sumar la primera victòria en el campionat. Amb aquesta derrota, els del Garraf es deixen moltes de les possibilitatsd'ascens pel camí.

L'UE La Garriga guanyava contundentment a La Salle Bonanova per 9-4. Els garriguencs estan en ratxa i demostrant ser un conjunt, fins i tot, més potent que l'any anterior. Caldrà tenir-los en compte per a les primeres posicions.

Sorprenent la victòria del GEiEG davant un CT Barcino que estava en ratxa. Els gironins van fer beure als barcelonins de la seva pròpia medicina i els van derrotar, amb ofici i experiència, per 6-4. El CP Vilanova va guanyar còmodament a la pista de l'HC Esplugues, per 0-4. Una defensa molt segura i un Esplugues sense encert van evitar que el CP Vilanova encaixés cap gol. No obstant, la Federació ha donat com a resultat del partit un 0-0 i ha sancionat amb un punt a l'HC Esplugues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada