dimecres, 20 de març del 2013

Sopar cordial i agradable



Dóna gust poder compartir taula amb uns companys com els de Sant Celoni que, després d'un partit amb algunes trompades i entrades dures, després d'algunes discusions en pista i d'un partit amb moltes faltes, són capaços de sentar-se a sopar com si no hagués passat res. I, efectivament, no va passar res, tot queda a la pista i, com a bons veterans, van demostrar que el què els mou és gaudir del millor de la lliga: els sopars!


Per començar, unes patates braves del Lin, però sense el Lin. El xicot encara està de viatge per la Xina a veure món. Dilluns ja torna...


El Ferran Rodríguez també es va sumar al sopar dels veterans amb el Sant Celoni i va poder comprovar el magnífic ambient que es respira en aquestes celebracions, ara ja sap el motiu per el qual juguem la lliga...


Hi havia gana i el Ferran no va desperdiciar l'ocasió per a tastar els "rollitos de primavera"!


El Josep Maria havia jugat el seu segon partit sencer... i també tenia gana!


Els veterans del CP Sant Celoni Laboratoris Feltor també van sumar-se a la festa i volien sortir a la foto. Al fons de la imatge, liant-la de valent!


La taula era tant gran que no sortíem tots a la foto, així que una de sola pel "Canyi" i pel Josep Maria... la parella feliç!


Els jugadors del Sant Celoni van tercers i estan molt satisfets amb aquest campionat que estan fent. Ens van recordar que l'any passat van acabar la primera volta amb tres punts i que, en la segona, van salvar-se. Així que ens van donar ànims per a intentar el miracle.


L'Òscar ens va enseyar l'autèntic escut dels veterans del Sant Celoni, fa por!


Una calavera pirata damunt de dos estics creuats, no m'extranya que els rivals els tinguin por...


Però, el David, impassible a tot això, gaudia del sopar com si hagués suat molt!


Fins i tot el Ferran va voler immortalitzar l'ocasió i quedar "retratat" per a la posteritat.

1 comentari: