dimarts, 23 d’abril del 2013

El Mollet com un coet!

Vallès Calafell 5 - Mollet HC 9

La visita del segon classificat de la lliga A de veterans de l'any passat, el Mollet HC, ha portat espectacle i un joc d'una altra galàxia al Pavelló Joan Ortoll. El Mollet HC ha vingut a Calafell previngut pel resultat assolit pels calafellencs, la setmana passada, al Palau Blaugrana i no ha donat lloc a la sorpresa. D'arrencada, amb un joc molt ràpid i combinatiu, ha ballat l'equip local. No obstant, el Vallès Calafell CP ha fet esforços per mantenir-se dins el partit, però Raigoso, Climent, Roura, Busquets,... han jugat com ningú ho ha fet fins ara en el nostre pavelló i han demostrat que són un dels clars favorits per a estar disputant el títol al Barça.

L'espectació pels veterans del Vallès Calafell CP ha estat alta, després del 5-4 en el Palau. Hi ha hagut força públic per a veure el Mollet HC, un dels millors equips de la lliga A de veterans. Els jugadors del Vallès Calafell CP s'han près el partit seriosament, però conscients que seria difícil repetir la proesa de "Can Barça".

L'àrbitre del partit, Honorino Boada, ha tingut una bona actuació, en general. Ha ensenyat una blava per a cada equip en una jugada puntual. En la resta, el Mollet HC ha arribat a les deu faltes, mentre els locals es quedaven en set.

El Vallès Calafell CP repetia l'estratègia del Palau i tornava a arrencar amb Javi Luna a la defensa i Ramon Ferré en atac. Però el fort ritme imposat pel Mollet HC ha fet que la roda de canvis comencés aviat per l'esgotament físic al què han sotmès a l'equip local.

El partit ha començat amb un ritme trepidant per part del Mollet HC que intentava moure la defensa local de la zona ben plantada que està donant estabilitat al conjunt calafellenc. El joc vertiginós dels visitants i les passades ràpides de bola entre els seus jugadors, han creat dubtes defensius als locals.

Als pocs minuts, en una mitja volta magistral, Raigoso feia el 0-1. Poc després, el Mollet HC aconseguia el 0-2 que semblava donar tranquil·litat a l'equip visitant. Conscients de la perillositat de jugar amb un marcador ajustat, els vallesans volien aconseguir un avantatge ampli el més aviat possible per a no haver de patir.

Però, el Vallès Calafell CP ha aconseguit el 1-2 que s'ha mantingut molts minuts en el marcador. L'autor del gol ha estat Jordi Cañellas "Canyi" de xut de mitja pista que el porter del Mollet HC no ha vist. El gol ha donat ales al conjunt local, aguantant el fort ritme que imposava el Mollet durant bastants minuts.

A cinc minuts del descans, el Mollet HC ha aconseguit el 1-3. I, faltant un minut, en una errada defensiva, fruit del cansament físic, han fet l'1-4. Amb aquest resultat s'arribava al descans.

En la segona part, el Mollet HC ha sortit igual d'endollat, conscient que no es podia relaxar. Ràpidament, ha aconseguit el 1-5. Però el Vallès Calafell CP, mitjançant Frederic Sevé, aconseguia el 2-5.

El Mollet HC, amb bones combinacions d'atac i una davantera molt inspirada, feia el 2-6. Epi, poc més tard, a passada de Ramon Ferré, feia el 3-6. El Mollet HC, però, no afluixava el ritme. Sense cap dubte, l'equip que més bon hoquei ha fet en el pavelló Joan Ortoll aquesta temporada, juntament amb el Barça.

Climent, ex jugador del Flix, ha marcat un golàs que posava el 3-7 en el marcador. El porter local, David Totosaus, ha fet una de les millors actuacions de la temporada. Raigoso, poc després, marcava el 3-8. Amb tot això, el Mollet HC arribava a les deu faltes i Javi Luna transformava de forma magistral i amb convicció la falta directa, posant el 4-8 en el marcador.

Poc després, de penal, Jordi Cañellas feia el 5-8 que mantenia les opcions, a manca de set minuts. Però, a manca de cinc minuts, amb un Calafell bolcat i desfondat físicament, el Mollet HC feia el 5-9 definitiu. Segurament, un resultat un xic excessiu per als mèrits del Vallès Calafell CP. Però, el Mollet HC ha demostrat que vol estar a la Final Four i s'ha près el partit seriosament.

Els últims minuts han estat de contenció per part dels visitants. El partit estava decidit i la victòria marxava cap a Mollet. Un cop més, el Vallès Calafell CP ha demostrat que té equip per a estar a la lliga A, però la derrota ha tornat a caure i sembla impossible el miracle de la permanència.

Al final del partit, els equips s'han saludat i han demostrat el Fair Play que hi ha entre els jugadors, tot i alguna jugada fortuita que ha escalfat lleugerament el partit.

Amb aquesta victòria, el Mollet HC continua imparable en la seva remuntada i es col·loca en tercer lloc. El Vallès Calafell CP seguirà lluitant per a aconseguir els punts necessaris per a no baixar, però queden menys partits per disputar i sembla difícil aconseguir l'objectiu.