dijous, 4 d’abril del 2013

Un "puto" punt més!

UE Horta 4 - Vallès Calafell CP 4

No ha pogut ser, novament. Els veterans del Vallès Calafell CP no han pogut sumar la primera victòria i s'han endut un empat de la pista de l'UE Horta, que sap a poc, després d'un partit que tenia controlat durant molts minuts. La victòria era vital per mantenir la categoria i la pressió s'ha notat al final del partit. També ha faltat confiança en la victòria i fe en l'equip, normal després de no guanyar cap partit des de fa temps. Però, la veritat és que hem estat més a prop que mai de sumar els tres punts i, aquest fet, ens ha de donar moral. L'Horta es converteix en l'únic equip que no ens ha pogut guanyar a la lliga A, però això no és consol.

Les instal·lacions de l'UE Horta són enormes, pròpies d'un club amb 4.000 socis i on s'hi practiquen moltíssims esports. En primer lloc, ens han enviat a un vestidor compartit, però més tard ens han canviat a un per a nosaltres sols. Així hem pogut deixar les bosses i els efectes personals amb tranquilitat.

El partit ha començat bé pels interessos calafellencs, el primer gol no ha trigat en arribar. Després de cinc minuts de domini visitant i clars contracops amb perill, Javi Luna ha estat capaç d'obrir el marcador. El 0-1 feia justícia al què es veia sobre el terreny de joc. L'UE Horta ha començat el partit sense canvis, però abans del descans han aparescut dos jugadors més de pista. Josep Maria Hernàndez ha fet una molt bona primera part.

No obstant, als pocs minuts, l'UE Horta ha fet l'empat. Novament, es repetia la història a la que ja estem acostumats. Però, el Vallès Calafell CP ha estat capaç de jugar amb tranquilitat i s'ha avançat, de nou, en el marcador. Epi, en una jugada protestada pel porter local, ha marcat el 1-2. L'àrbitre Masdeu ha donat el gol per vàlid, tot i les protestes dels jugadors locals que deien que no havia entrat la bola.

L'UE Horta ha disposat d'un penal dubtós per a fer l'empat, però no ho ha aconseguit. El Vallès Calafell CP havia estavellat dos boles al pal uns instants abans de fer el tercer. Javi Luna marcava l'1-3 que donava tranquilitat als visitants. El Vallès Calafell CP hauria pogut fer algun gol més abans del descans, però el porter local ha tingut una molt bona actuació.

Al descans, l'1-3 demostrava la superioritat ver-i-blanca i feia pensar que la victòria estava a l'abast i no es podia escapar. Havíem de jugar amb ofici i no perdre els papers, l'equip estava preparat per a fer-ho.

La segona part, però, ha començat amb un gol de l'UE Horta que ha sorprès als visitants. L'equip ha afluixat lleugerament el ritme en atac i ha intentat assegurar en defensa.

Novament, en diversos contracops, el Vallès Calafell CP ha disposat d'ocasions clares de gol i, en tres ocasions, els xuts dels davanters visitants s'han estavellat al pal, novament. La mala sort tornava a aparèixer i l'equip pensava en encaixar una nova derrota.

Els dubtes s'han apoderat de l'equip i l'UE Horta, en una jugada provocada pel porter local, ha descentrat els jugadors calafellencs i ha aconseguit que se n'anessin del partit durant uns minuts.

No obstant, ha estat el Vallès Calafell CP qui ha aconseguit fer el 2-4 que semblava decisiu. Javi Luna ha sabut rematar una passada d'Epi i ha aconseguit un nou hat trick, el segon consecutiu.

Aquest marcador ha donat ales al conjunt visitant, tot i que el desconcert defensiu anava apareixent. L'UE Horta ho ha sabut aprofitar i ha marcat dos gols consecutius, en cinc minuts. El porter calafellenc no ha pogut fer res, ja que tres dels quatre gols han entrat per l'escaire.

Quedaven deu minuts i el Vallès Calafell CP, després d'encaixar l'empat, ha demanat un temps mort. L'equip s'ha tranquilitzat, però el partit ha entrat en una dinàmica de contracops i ocasions de perill en una i altra porta.

El porter local ha tingut molta fortuna en algunes rematades clares del Vallès Calafell CP i el marcador no s'ha mogut. L'UE Horta, després de fer l'empat, s'ha tancat més en defensa i semblava estar satisfet amb l'empat. No obstant, ha buscat sortir al contracop, però sense encert.

En els darrers minuts, els dos equips han apretat per aconseguir el gol de la victòria, però no ha arribat. El Vallès Calafell CP és qui ha estat més a prop d'aconseguir-ho, disposant d'algunes clares rematades que el porter local ha aturat.

En el darrer segon, els jugadors locals han protestat un penal a l'àrea visitant que l'àrbitre, encertadament, no ha xiulat. Aquest marcador no satisfà les aspiracions del Vallès Calafell CP, ja que la victòria era clau per aspirar a sortir del descens. Però, l'UE Horta ha estat l'equip que no ens ha pogut vèncer en cap dels dos partits a la lliga A. Segurament, els jugadors locals també estaran decebuts per no haver-ho pogut aconseguir. Cal seguir lluitant i no baixar el cap, cada cop està més difícil i la moral minva. No és normal que no guanyem cap partit, però així és la realitat. Segur que ho aconseguirem quan menys ens pensem!