dissabte, 4 de maig del 2013

100.000 gràcies!


El bloc Veterans som tots! ha arribat a les 100.000 visites. Allò que, el seu dia, va aparèixer com un bloc d'un equip veterà, el Vallès Calafell CP, que debutava a la lliga B de veterans, s'ha convertit en un espai de referència pel món de l'hoquei. Són moltes les pistes on es parla del blog i és molta la gent que el segueix, del món de l'hoquei o no. La veritat és que no deixa de sorprendre'ns la gran quantitat de seguidors que té aquest bloc i que se'n parli arreu.

El 10 de setembre de 2011 s'obria el bloc amb aquesta entrada. Des de llavors, han estat prop de dos anys els què hem pogut compartir la nostra participació en torneigs, amistosos i competicions de tota mena. Però també hem pogut recordar històries, velles glòries del club, jugadors històrics i vídeos de partits antics i moderns del Club Patí Calafell.

Són molts els jugadors i els equips que volen conèixer qui hi ha darrera del bloc i qui escriu, diàriament, alguna història o crònica sobre l'hoquei, la lliga de veterans, el club, la història,... però el més important no és això. Aquest bloc no seria res sense la gent que el llegiu! Tots heu fet possible, amb les vostres visites, que el bloc sigui el què és avui dia. Gràcies a tots per seguir-nos i esperem poder continuar compartint de tot i més amb vosaltres durant alguns anys més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada