dijous, 2 de maig del 2013

Històries de Malgrat 2013


El viatge a Malgrat va ser un desplaçament atípic, amb la plantilla dispersa per la geografia catalana i amb els acompanyants que venien amb nosaltres, l'equip no es va concentrar com de costum i els membres de l'expedició es van desplaçar cadascú pel seu compte. El Josep Maria Hernàndez va ser el primer en arribar a l'hotel, sense la dona, però amb molt bon humor.


Els Rion venien de Montmeló i van arribar poc després, amb molt bona cara. Van aprofitar el temps, abans del partit, per a recuperar energies i el Josep va marcar cinc gols en el debut del torneig.


El Ramon, amb un forçat new look, feia temps al pavelló. El whatsapp treia fum i es reclamava la presència de la resta de l'equip per a començar a canviar-nos al vestidor.


Mentrestant, a l'hotel Tropic Park de Malgrat, els veterans anaven prenent les habitacions que tenien reservades i deixant la roba.


La Marta de recepció no donava a l'abast amb l'allau de veterans del Vallès Calafell CP i amb els turistes forasters que omplien l'hotel.


Per sopar, Fiesta española amb cambrers disfressats de flamencos i sevillanes, molt apropiat per a un municipi turístic de l'Espanya dels toros i de la pandereta.


Després d'un sopar en el buffet, els veterans havien de disputar el segon partit davant el CH Mataró, a les deu de la nit. Calia prendre's les coses amb filosofia...


El diumenge, abans del partit pel tercer lloc, els veterans van menjar un menú baratet en un bar proper al pavelló. Econòmic, però molt bo! Calia celebrar el bon paper fet en el torneig, abans del darrer partit.


En l'entrega de premis, els jugadors calafellencs van posar-se al costat dels campions. Al nostre parer, el CP Malgrat va jugar una final amb excessiva duresa i això va fer que tots animéssim al Barça. Això i, també, les meravelloses nits d'acudits que hem pogut viure amb els blaugranes.


El "Pepe" Busquets, l'infiltrat del Mollet HC en l'equip blaugrana, va posar-se amb els companys del Vallès Calafell CP per a fer la foto de record.


El torneig de Malgrat és molt familiar i alguns dels veterans van portar les seves pubilles a veure jugar els pares...


Els jugadors del CP Cubelles es volien fer una foto amb els calafellencs, i al revés. Però, poc a poc, s'hi van sumar tots els altres equips!


L'Epi i el Cairo recordaven el tempestades en una entrega de premis molt animada.


La foto de grup va ser força concorreguda...


El redactor del bloc, A kops d'stick, no es va perdre ni un sol minut de les 24 hores de Malgrat, demostrant una gran professionalitat i un amor desmesurat per l'hoquei patins. Esperem poder veure el seu reportatge molt aviat!




Els veterans del Vallès Calafell CP guardaran un bon record del torneig de Malgrat, tot i el cansament físic i les lesions que van patir alguns dels seus membres. No obstant, recomanem a tots els equips que s'apuntin l'any que ve a una experiència que val la pena: 24 hores d'hoquei non stop!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada