dimecres, 22 de maig del 2013

L'últim sopar a casa de la temporada



L'últim sopar d'aquesta temporada, a la lliga A, en el que érem els amfitrions i vam voler quedar bé. Novament, vam anar al mític Lizarrán, restaurant de lliga A, juguem on juguem! Els vilafranquins es van quedar, gairebé, tots. L'ocasió s'ho valia! El bon ambient i bon rotllo va ser present a la taula i els dos equips van poder compartir una bona conversa.


A l'altre extrem de la taula, els veterans del Vallès Calafell CP, acompanyats per l'Eugeni Collado que no es perd cap de les grans cites. Un xic abatuts per la derrota i, encara, pensant com és possible que no guanyem cap partit, enguany, els jugadors locals no perdien el bon humor.


En arribar, com acostuma ser habitual en el Lizarrán, la taula ja estava parada. Un magnífic aspecte, propi de les grans nits, amb un sopar deliciós que no va deixar a ningú indiferent. L'Epi i el Tutus prenien lloc, mentres el Javi Luna tornava al pavelló, a pagar l'àrbitre.


Hi havia gana! Després d'un partit on s'havíem deixat la pell i l'havíem jugat amb ganes, en el què ho havíem fet, gairebé, tot bé, la victòria no va ser possible.


El premi de consolació van ser els magnífics pinxos del Lizarran. Alguns equips, aquesta temporada, no han pogut comprovar ni tastar els exquisits plats del nostre patrocinador. Esperem que, en una altra ocasió, ho puguin fer i venir a comprovar-ho!


L'Epi i el Perín comentaven la jugada del primer gol, entre d'altres coses de major interès...


...mentres els plats no paraven d'arribar a la taula!


El Capi feia de bon amfitrió i el Vinyals recuperava forces, després de ser nomenat MVP del partit pels jugadors calafellencs. El Pep encara recorda la costellada que ens vam jalar el Nadal de l'any 2011, en el pavelló calafellenc. Va dir que la volia repetir!


Un plat que va fer tremolar les cames amb el seu gust magnífic, va ser el de la butifarra en salsa!


Els jugadors del Vilafranca encara patien per la classificació, però ja els vam dir que havien mantingut la categoria i que no patíssin. Tot està decidit a la lliga, gairebé!


Com l'any que ve no coincidirem a la lliga, ja vam quedar per a fer un doble partit amistós de pretemporada per anar recordant aquests moments inoblidables.


Comiat, doncs, a la lliga A amb un sopar de campionat en el nostre Lizarrán.


El CP Vilafranca ho va poder assaborir amb els tres punts i amb un sopar a preu d'amic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada