divendres, 3 de maig del 2013

Sense opcions!

CP CONGRES 7 - VALLES CALAFELL 2

Com ens ha passat a molts dels desplaçaments, vàrem sortir molt tard de Calafell. A les 20 hores encara estàvem a l'Arboç recollint al capi i al Javi, i el partit començava a les 21 hores. Tenint en compte que el trajecte és d'uns 50 minuts aproximadament (s'ha de creuar tota Barcelona fins arribar a Sant Andreu) i que trobar aparcament en aquella zona és realment difícil, es pot dir que anàvem tard, molt tard.

Per esmenar aixó, vam haver de trepitjar l'accelerador un xic més de l'habitual, i aixó, unit amb una gran sort a l'hora d'aparcar (vam trovar un lloc a la mateixa porta), ens permetia arribar uns minutets abans de començar el partit, amb el temps just per canviar-se ràpid i sortir a començar el partit.

Tot aixó va provocar que sortíssim a pista com si el partit no fos amb nosaltres, vàrem sortir sense cap tipus de concentració, actitut, motivació, ni res que se li assembli. Així, l'equip local feia el 2-0 amb certa facilitat (i amb algo de sort també, doncs tots dos gols van ser jugades de rebots afortunats i van acabar entrar mansament a la porteria calafellenca).

La resta de la primera part, sense res a remarcar tret del gol calafellenc, fet per en Perín a pase d'Epi en una jugada molt ben trenada.

Si a la primera part va faltar empenta i ganes de guanyar, a la segona l'equip va desaparéixer per complet. Segona part de les pitjors de la temporada, tots ausents, sense cap convicció, sense ganes, i sense cap esma de lluita. Els gols van anar caient un darrera l'altre, sense que Hernández pogués fer res per evitar l'allau que se li venia a sobre. Perín, als darrers minuts, va tornar a marcar el segon gol calafellenc convertint-se en el golejador de la nit pel conjunt visitant.

En definitiva, partit per oblidar i una altra derrota a la saca. El dilluns ens visita el Noia, un equip molt potent, peró que sembla que baixa el seu potencial quan juga més enllà de l'Ateneu Agrícola. Encara que sabem de la dificultat del rival, intentarem fer valer el factor pista i intentar treure quelcom positiu.