divendres, 31 de maig del 2013

Sopar de luxe a Blanes!


L'últim sopar de la temporada 2012/13, a la lliga A, va ser a Blanes. El conjunt del CF Cuatro Vientos va ser un bon amfitrió i ens va portar a un lloc, al més pur estil Lizarrán, per a que ens sentíssim com a casa!


Els dos equips vam disfrutar d'un sopar magnífic i d'una nit llargueta, cap dels dos equips volia marxar a dormir! Per primer cop, en aquesta temporada, els locals van aguantar més que els jugadors del Vallès Calafell.


Els veterans del Vallès Calafell CP van poder fer-se el seu menú a mida, amb cara d'entusiasme! El Perín volia immortalitzar l'ocasió...


Un self-service a base de pinxos de tota mena van fer les delícies dels veterans d'ambdós equips. N'hi havia de freds i de calents, fins i tot un de llom amb bacon!


Arellano no es va voler perdre l'ambient que es respira en els tercers temps dels partits de veterans. Segurament, prenent nota per si algun dia els ha de gaudir com a jugador retirat!


Els veterans del Vallès Calafell, novament, gaudint d'una nit dura a la pista, però dolça a la taula.


Joan Ayats, després de marcar els quatre gols, no tenia gaire gana! El seu company, el porter Salarich, en canvi, si que necessitava omplir l'estòmac.


La resta de l'equip també va deixar el pavelló ben alt!


 Per acabar, un postre molt bo! Una mena de sorbet de iogurt gelat... boníssim!


En definitiva, bon sopar per acabar la temporada, a la lliga A, agafant força pels propers compromisos i intentant oblidar la mala ratxa de resultats d'aquest any. Però, amb l'esperança de poder-ho repetir i fer millor paper, en una altra temporada! De les males experiències sempre se n'aprèn!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada