dimecres, 19 de juny del 2013

De turisme per Alcoi

Patín Alcòdiam 5 - Vallès Calafell CP 1

L'amistós disputat a Alcoi, aquest diumenge, va acabar amb una nova derrota dels calafellencs. El rival va ser l'equip de veterans d'Alcoi, el Patín Alcòdiam, amb alguns reforços d'OK lliga (Pere Cañellas) i algun jugador jove per completar l'equip. Els locals van ser lleugerament superiors, però van comptar amb una excel·lent actuació del seu porter, Jordi Mellado. El Vallès Calafell CP va anar a Alcoi a fer turisme! Aquí en podeu veure les imatges.

El partit va començar amb un gol ràpid dels locals que va agafar els calafellencs en fred. Poc a poc, però, els verd-i-blancs van anar trobant el seu joc i només la imprecisió de les passades impedia acabar les jugades amb encert!

En una d'elles, però, Epi aconseguia el gol de l'empat i feia justícia al joc dels dos equips. El Vallès Calafell CP, molt endreçat en defensa, aconseguia no encaixar cap més gol. No obstant, tot va canviar amb la sortida de Pere Cañellas, per part de l'Alcoi.

A la banqueta, cares de cansament... L'àrbitre es menja un penal pels visitants que podia haver estat l'1-2. I en la jugada següent canvia el signe del partit.

En cinc minuts extraordinaris, el jugador del Vendrell, ara a Alcoi, Pere Cañellas, aconseguia fer una assistència magistral a un company per a fer el 2-1. Poc després, ell mateix feia el 3-1, d'arrossegada des de fora de l'àrea.

Amb aquest marcador favorable als locals s'arribava al descans. L'Alcoi havia aguantat les embestides calafellenques i el seu porter, Jordi Mellado, havia salvat clares ocasions del Calafell.

Els aficionats locals van poder gaudir d'un bon partit de veterans i de veure el debut del seu equip.

En el segon temps, les forces van minvar. Els contracops dels calafellencs no aconseguien acabar amb èxit. El porter local i la manca de punteria ho impedien.

L'Alcoi, però, va aprofitar l'esforç físic visitant per anar imposant el seu ritme. Un equip amb més físic i més qualitat tècnica va aconseguir fer el 4-1 que ja sentenciava el partit.

El Vallès Calafell CP no jugava amb cap dels porters habituals, ja que no es van poder desplaçar per motius laborals. Un dels equips del torneig ens va deixar un porter júnior que va parar força, el David.

No obstant, l'Alcoi va aconseguir, a pocs minuts del final, novament amb Pere Cañellas en pista, el 5-1 definitiu.

Últim partit d'entrenament abans del nostre torneig d'estiu, aquest any amb moltes novetats!