diumenge, 30 de juny del 2013

I Torneig Internacional Ciutat de Calafell


Aquest any, ens hem volgut superar! Hem convertit el nostre tradicional torneig de Festa Major en el I Torneig Internacional Ciutat de Calafell.

Fa molts anys que dins del programa de la Festa Major de la Santa Creu es disputa el nostre tradicional torneig de veterans, però no en sabem l'edició, ja que desconeixem quin va ser el primer any que es va disputar.

Aquest fet ens ha fet reflexionar i, amb l'esperit iniciat fa un parell d'edicions, volem convertir el nostre torneig d'estiu en un referent dins del món de l'hoquei. Per aquest motiu, li hem donat ja un nom i una edició. Serà el primer i serà internacional!

La presència d'equips de fora de Catalunya ja es va iniciar la temporada passada, amb la participació del C. P. Alcalà (de Madrid). Aquest any també tindrem el C. P. Alcañiz (de Terol) i el C. H. P. Cájar (de Granada). Però, per primer cop, hi participarà un equip portuguès, l'Associaçâo Académica de Amadora. Aquesta participació i el nom del torneig ens obliga i exigeix la presència, cada any, com a mínim, d'un equip de fora del nostre país. Sense cap dubte, serà un al·licient i un repte poder mantenir-ho!

També serà el primer any en què el torneig es disputa en dues jornades. El dissabte, dotze hores d'hoquei ininterrompudes! I el diumenge, amb quatre partits per a decidir la classificació final del torneig. Això suposa una oportunitat única de veure bon hoquei, però també de gaudir de la nostra Festa Major. Segur que tots els equips completaran la festa amb alguna ballaruca...

Esperem, doncs, que els amants d'aquest esport s'apropin al Pavelló Joan Ortoll per a veure el millor hoquei i alguns dels jugadors, ja veterans, que han fet gran aquest esport. La presència del Barça, amb Cairo, Torner, Rovira, Uribe, els germans Segarra, "Tino" Martínez,... o el Cerdanyola, amb Quim Paüls, Joan Carles Aguilera, Albert Bel, Joan Carné,... o el Sant Celoni, el Cubelles i la resta d'equips del torneig ens faran gaudir d'un cap de setmana complert.

2 comentaris:

  1. Amb la grada cubellenca tindreu animacio assegurada!!!
    Gracies per convidar-nos...tot i l'horari i el grup!
    Jijijiji

    ResponElimina
  2. Ostres, és cert que teniu un horari xunguillo, per dinar sobretot... És molt semblant al nostre, de fet sempre jugueu abans o després que nosaltres, you'll never walk alone!! Jeje! El bombo ho ha volgut així!! O quizás haya "mano negra"??? jijijijiji!!!

    ResponElimina